Cikk: Nézd meg élőben, hogyan épül az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Nézd meg élőben, hogyan épül az UNIX-AMTS 2024 nyereményautója!

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! Fődíjunk, az Audi A5 S-line Cabrio február 2-7. között alakul át élőben, a Westend szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#4
2024. február 07. 00:04
Most már tényleg finishben a projekt: utolsó napjaihoz érkezett az UNIX-AMTS 2024 nyereményautójának épülése a Westendben. Így haladtunk ma - de vajon készen is leszünk?
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2024. február 04. 20:06
Lassan már összefelé épül a gép - harmadik napjához érkezett az UNIX-AMTS 2024 nyereményautójának épülése. Még bőven van dolog az Audi A5 Cabrio háza táján, de már kezd derengeni az a bizonyos fény az alagút végén. Nézzük, mi történt a harmadik napunkon a Westendben!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2024. február 04. 11:19
Halad a projekt: lelkes kis csapatunk immáron második napja dolgozik az UNIX-AMTS 2024 nyereményautóján a Westend Bevásárlóközpont szívében. Színpadunkon folyamatos a sürgés-forgás: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a futómű szerelése, valamint a fóliázás is.
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2024. február 03. 15:42
Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése melyet akár Te is megnyerhetsz! A tavalyi évhez hasonlóan, a helyszín ismét a Westend szívében található Millennium udvar, ahol a mai naptól kezdve egészen február 7-ig követheted élőben az Audi A5 Cabrio átalakulását, melyet március 24-én, az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show 2024 keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkút helyén).
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!