Balesetek, DURVA !!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Balesetek, DURVA !!!!!!
Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.

Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!

videó

Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel

videó
videó
videó

http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html

-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan

ne basztasd a telefonod

A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.

"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."

langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Zen
2004. szeptember 22. 17:54
gubacsi ut..hm arra mar jartam :D
szegeny mazda..:(
remelem nem lett sok bajuk!
csumika
Damien
2004. szeptember 22. 17:43
Nem, jóízűen bezabáltam
Köszi még1szer!
Napozin
2004. szeptember 22. 17:40
de remélem az étvágydat nem vette el a kép
Napozin
2004. szeptember 22. 17:38
oké nem rakok több ilyen képet tényleg nincs köze az autohoz a képnek de a topik cime Balesetek ,DURVA !!!!!!
és az ezgy baleset volt igen csunya baleset na min1

Holy
2004. szeptember 22. 17:23
ide kattintani eves kozben? :))))

uhhhh
Damien
2004. szeptember 22. 17:19
Figyimár...
Az utsó képedet kivettem mert
1. semmi köze az autókhoz
2. már valaki nagyon helyesen leírta előttem, hogy nem kell berakni mindenféle véres képet, akit igazán érdekel a téma az majd rákeres neten vagy hozzád fordul, de sztem nincs szükség ezekre a gyomorforgatókra itt...
Igaz az is közrejátszott, hogy evés közben kattintottam ide, de amúgy sem kéne ha nem nagy kérés...
Köszi!
Holy
2004. szeptember 22. 17:17
fokent csak jobbos skylineok vannak
de at lehet epiteni, es van is atepitett
Holy
2004. szeptember 22. 17:16
most csak en vagyok hulye, vagy tenyleg eltunt egy kep innen ?
Holy
2004. szeptember 22. 17:15
sokan azt hiszik, hogy ha van 2-3-4 legzsak, akkor lehet repeszteni, hisz az ugyis megvedi
itt a tipik pelda : a legzsak nem azt jelenti, hogy barmennyire lehet nyomni a gazt
van, amikor az se ved meg
VWfreak
2004. szeptember 22. 17:15
Holy
2004. szeptember 22. 17:14
lehetoleg azert rottenes kepeket ne........
nameg nem is autos
Napozin
2004. szeptember 22. 17:12
Hozzászólás törölve -- admin
Napozin
2004. szeptember 22. 17:00
ide lehet belinkelni igen durva képeket is??
Crampus
2004. szeptember 22. 16:59
Ezeket hívják gazdasági totálkárnak??
Ker
2004. szeptember 22. 16:41
Itt sztem nem lett baja senkinek
Ker
2004. szeptember 22. 16:37
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 49113 találat 2456 oldalon