Balesetek, DURVA !!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Balesetek, DURVA !!!!!!
Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.


Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!


videó

Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel

videó
videó
videó


http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html


-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan

ne basztasd a telefonod

A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.

"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."

langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Mr.Spock
#133
2004. szeptember 20. 08:17
Hát én is reggeli közben akadtam a topicra.....

...jól esett....

Én mondjuk mindíg - ha csak 50 métert megyek is - bekötöm magam, bár ha nyílt úton megyek akkor azért szoktam rendszeresen 140 fölött is haladni....nos, ez lehet másképp lesz.

Sosem értettem egy barátom nőjét, aki mindíg parázott attól a pillanattól kezdve, hogy a 110-et elhagyta a mutató (egy 160-as előzés óta nem ül be mellém), aztán megtudtam, hogy egy korábbi barátja autóbalesetben halt meg.....110-el ment, és megcsúszott.

Mellesleg, én kaptam már 60-al kanyarban defektet - friss emlék, azóta sem készült még el a kocsim....már ezzel a tempóval is csak alíg lehet korrigálni.....fák között pedíg milyen lehet
swifty
#132
2004. szeptember 20. 07:01
Én mindíg bekötöm magam, már kiskorom óta így is lettem nevelve és ha valakivel megyek akkor is bekötöm magam ha ö nem. És sztem tök nem ciki, ha meg kiröhögnek akkor bekaphatja, én meg majd akkor röhögök rajta amikor megfejeli a kormányt és betörik az orra....
Szóval sztem kössétek be magatokat ki tudja!
Aztán csak ovatosan poroszkálni!
Balesetmentes szép csajozós napot mindenkinek!
Üdv:swifty
stifi|SR
#131
2004. szeptember 20. 02:16
ki kell menni dds-re, ott az ilyeneknek ennyit mondanak
- húzzál haza a jó kurva anyádba és ott vagánykoggyál
legalábbis remélem hogy faroék nem hagyják az ilyet :)
hunlimo1
#130
2004. szeptember 20. 00:53
Imprezának keret nélküli ajtaja vanSzal ez valami más lesz, de szarul néz ki az is tuti.
LacUS
#129
2004. szeptember 20. 00:33
Srácok,bár engem nem zavar,mert a gyomrom ennél többet is elbír,de ezeket enyhén szólva is brutális képeket ne linkeljétek be.Számomra és szerintem többen is így vagyunk elég az autó maradványa.Nem vagyunk hülyék,és elé jó a fantáziánk,hogy tudjuk kb mi maradhatott a bentülőkből.Amúgy Imi jó ötlet volt a topic,mert sajnos a legutóbbi illegalokon (amikre kinéztem) szomorúan tapasztalatam,hogy nem elég hogy a közutakon is "vagánykodnak" egyesek,de a nézők közvetlen kozelében is.Ez engem kibaszottul idegesít.Nem vagyok egy paragép, de én a versenyeket szeretem nézni,nem azt hogy milyenközeltudunkfarolni a puhatestűekhez.Uff én beszéltem,akinek nem inge nem veszi magára.Üdv:LacUS
Luise
#128
2004. szeptember 19. 23:38
igen, igen! ezt én már egyszer csináltam, és a srác lebunkozott, mert lestukkolta majdnem a müszerfalat. én nem dobtam ki, csak annyit mondtam neki: "ez egy trabant volt 30-nál".

azóta ö is beköti...
Castor
#126
2004. szeptember 19. 22:53
na ezt hívják úgy hogy felcsavarodni a fára...
ÁkiTigra
#125
2004. szeptember 19. 22:51
Ha valaki megmosolyog azért mert bekötöd magad, akkor nyomj egy satuféket és bazd kia a kocsidból! Nem egy ismerősünk van aki talán túléli ha be van kötve!
Yasec
#123
2004. szeptember 19. 22:50
Én meg holnap megyek a ringre, 192LE-s Lotusokat próbálgatni.

Az a "sisak nélkül motorozott"-at majdnem hasonlóan összehoztam már, csak én sisakkal, és bicajoztam, de ettől függetlenül a kórházban az anyám elment mellettem. (mivel már nem ismert meg)
A sisaknak köszönhetően írkálok még mindig.
A többit meg megcsinálták a doktorurak (még1x köszönet nekik), anyám bevitte az érettségi tablóképet, és arról.

Az a széthullott A3-hoz hasonló eset volt már Lotussal is, egy Turbora átépített fajtának a tulaj odalépett vizes úton, 80-al ment, de egyből kitette magát vele, és jött a legveszélyesebb fa, a 20cm átmérőjű, ami nem dől ki, viszont kettévág. A Lotti két darabban volt, de a sofőrnek asszem mázlija volt, kóma, aztán ha jól tudom, már felépült.

Na üdv, aztán csak óvatosan, főleg ha másfél csillagos autótok van, mint nekem.
(...az ötcsillagos listán)
Castor
#122
2004. szeptember 19. 22:49
Én is ring párti vagyok csak kár hogy felemelték 10 rongyra a tavalyi 6 ról
Na meg persze ott is láttam már calibrát tetőn szóval ott is lehet rosszul járni...
Tavasszal meg c3 kavicságy és persze oldal légzsákok nyíltak...bár az csak anyagi kár...nem úgy mint az escorton amit belinkelek...
oc18
#121
2004. szeptember 19. 21:42
Sziasztok!én ma voltam a ringen kurva jó volt!!
száguldoztam ,de nem eleget! bár ne mhajtottam szét a calibrát mert azért egy sportfotómű még hiányzik!! meg hát az uj gumikat se akartam leirni! meg az autót se mert ugyebár volt egy két barom szokás szerint!!
de jó volt
!
ajánlom mindenki figyelmébe
adykaa
#120
2004. szeptember 19. 21:09
Pontosan! Gyerekek, aki még nem karambolozott, az jobb, ha ezekből a képekből tanul. Nemrég beszéltem egy csajjal, akinek autóbalesete volt, ő vezetett, a szülei meghaltak!!!! Nekem szerencsére nem volt személyi sérüléssel járóm, de ne tudjátok meg, milyen érzés a törött (céges) kocsi előtt állni, és arra gondolni, h de jó lett volna ha most nem lettem volna hülye, és inkább 10 percel később érkeztem volna meg!
akinek meg nagyon viszket a talpa, azt szívesen várják az ország több pontján található gokartpályák, vagy ki kell használni a RINGEN azokat a napokat, amikor összemérheted a saját és az autód tudását a többiekkel!

Én ma pl. egy ilyenen voltam! Ott lehet száguldozni, ott megmutathatod, mennyire vagy nagymenő
police
#119
2004. szeptember 19. 20:36
ez jó egy topic !

elrettentő !

én mindíg mondom,hogy ne száguldozzatok,mert álltalába a száguldozásnak ezek a fotók a végei

ugy hogy tegyetek téglát a gázpedál alá,és nyugi

senkinek nem hiányzik egy baleset,na meg egy farok trafis fénykép

na csáá
pcorp
#118
2004. szeptember 19. 17:45
A videot már láttam, egy fiatal srác+csaja kötötték el a szülőktöl a kocsit.
Az enyém szerencsésebben járt, de igy is hülyét kapok mire kész lessz.
A fenevad
#116
2004. szeptember 19. 16:43
Nyissunk BIGIMI fan club topicot, muhahahahhahahahahahaaaaaaaaaaaa
stifi|SR
#115
2004. szeptember 19. 16:13
nem hát, abbók max kierpültek...
BIGIMI
#114
2004. szeptember 19. 15:13
SZOKTUK EGYMÁS BECÉZGETNI !

EZ BAJ

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 49113 találat 2456 oldalon