Balesetek, DURVA !!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Balesetek, DURVA !!!!!!
Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.

Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!

videó

Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel

videó
videó
videó

http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html

-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan

ne basztasd a telefonod

A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.

"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."

langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Napozin
2004. szeptember 22. 15:13
K*
2004. szeptember 21. 22:20
Miért van az hogyha körülnézek az utcán 10 autóból 3 meg van csukva??? Már minden balf*sz kap jogsit, vagy mi?
Yasec
2004. szeptember 21. 21:48
fazek, erről a gépről már láttam más nézetből is képeket, és ez tényleg egy jobbkormányos volt!
Bár én is azt hallottam, hogy csak jobbos volt belőle.
realmitch
2004. szeptember 21. 21:40
Komolyan mondom ez után nem a Le. növelés lesz a célom hanem a csökkentés sőt eskü tolni fogom a verdát!!!
Nagyon durva
BIGIMI
2004. szeptember 21. 21:19
Face
2004. szeptember 21. 21:07
Mivel nagy valoszinuseggel jobboldai kormanyos... igy volt nemi esely a tulelesre...
Bensze
2004. szeptember 21. 20:34
Héj én most akarok motort venni ugyhogy ne tovább a motorokkal......
Luise
2004. szeptember 21. 20:14
elpukkant a nitro...
Luise
2004. szeptember 21. 19:51
JA! hogy ez 1 ferrari! az elsö két kép alapjánnem ismertem meg!
moca
2004. szeptember 21. 19:40
szisztok ! http://www.ferrariclub.fw.hu itt van jópár izmos baleset..bnameg a maradványaik
x1x1x
2004. szeptember 21. 19:33
Uhh, gyerekek! Ezek a képek nagyon durvák! Némelyiket már alig mertem megnézni! Lehet, hogy nem is veszek kocsit, inkább gyaloglom, csak el ne üssön senki!
Embertársak! Figyeljünk egymásra és magunkra is! Döbbenet, hogy mik vannak! Egyes képek olyanok, amilyet még álmomba sem mertem volna gondolni! És ez a valóság!
Don Simoár
2004. szeptember 21. 18:29
Csáó! én pont az elöbb burultam meg robogoval. Aki ismer tudja, hogy ami én mindig annyival megyek,amennyivel csak lehet. Ma viszont tök normálisan mentem, kanyar elött lassítottam, és egyszer csak már nem volt alattam a motor......ugyhogy most nyalogatom sebeimet. Szerencsére én is és a motor is megúszta, de kellemetlen dolog. Ha ugy közlekedek, ahogy szoktam, akkor nagyon rosszul is járhattam volna....Ugyhogy csak ésszel!
fazek81
2004. szeptember 21. 18:14
jaja, tuti vmi drift volt. nem hiszem hogy nagyon át kellene építeni, adtak ki balkormányost is... nézz utána ha nem hiszed, van már erről egy topic itt vhol
NvH
2004. szeptember 21. 18:12
ha túl agresszíven vette be a kanyart,akkor nekicsúszhatott 1 fának. meg a bal kormányoshóz át kell építtetni az egészet. Tudtommal. de azé mé ilyen drága autókat raktok fel? Jobban fájjon?
fazek81
2004. szeptember 21. 18:08
ez a kép sem vicces, mint a többi sem, de azon azért mosolyogtam egyet, hogy a skyline-nak nem az eleje, sem a hátulja törött amúgy lehet balkormányos is...
Ker
2004. szeptember 21. 18:01
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 49113 találat 2456 oldalon