Balesetek, DURVA !!!!!!
aktuális téma

Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ez a jó asszony. felhozza egyedül is a télálló zsákos burgonyát

No problem, jöhet szemből is.

Baszki,nem ide akartam
Ki lehet törölni valahogy?
Ne haragudjatok,de nem volt szándékos!!!!!!!!!

Ki lehet törölni valahogy?
Ne haragudjatok,de nem volt szándékos!!!!!!!!!
Pontosan én sem tudom mert meló van, de valami a szutyok régi
"...2 ilyen szutyok régi..."
sajnos akárhogy állítgatom a hangszórót én nem értem mit mondanak a videó elején....vagy ekkora tájszólással nyomja vagy nemtudom.

sajnos itt a munkahelyen videót nem tudok nézni. kérdezzem vagy ne, hogy mit mondanak?

az a baj, hogy sokan iylen szituációban leblokkolnak, ezért van a legtöbb súlyos kimenetelű baleset. ez nem baj, hisz nem mindennapos az ilyen eset az emberrel.
engem az bosszant, az első negyed mondat, amikor elindul a videó. rothadjon meg amelyik ezt mondta. és ki sem vágták belőle.
engem az bosszant, az első negyed mondat, amikor elindul a videó. rothadjon meg amelyik ezt mondta. és ki sem vágták belőle.
valamelyik lámpa nélkül jött?
ezek a frontális ütközések nekem mindig furák lesznek. egyik sem akarta elrántani a kormányt?

ezek a frontális ütközések nekem mindig furák lesznek. egyik sem akarta elrántani a kormányt?

nah jó most a divatot ne úgy értsd, mint a páva meg a yolo, vagy mi a faxom

Nem divat, hanem ott még van összetartás... Mellesleg ha többen mentek idegen országban melyik a gazdaságosabb telefonon tartani a kapcsolatot a többi kocsival vagy cb rádion?
igen ezeknél a népeknél nagy divat a rádiózás. de nem az a rádiózás. meg lehet nézni a sok szlovák, lengyel mikor jön akkora antennák vannak az autón, mintha egy dodgem lenne
Szerintem pont a mentőt próbálták hívni, azért babrálták a rádiót.

Cartu nem bír magával

"Hoppácska, egy ember a pályán!!"
Viccet félretéve.. Ezeknek meg a legnagyobb problémájuk a rádióadó kiválasztása?
Egyik kiugrik, ellenőriz, ellát, újraéleszt ha szükséges, másik mentőt hív és feltépi az eü doboz borítását és biztosítja a terepet... nem?..
Viccet félretéve.. Ezeknek meg a legnagyobb problémájuk a rádióadó kiválasztása?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!