Pedig jóaz! Kollegám vett egyet! Jót röhögtem rajta. Aztán felhajtottam a hátsó ülést és megmutattam neki, hogy úgy készül az igenis alja, hogy a stiftéhez hozzáhegesztenek egy csíkot.
igeen ezt gondolom...meg volt hozzá "ocso" üzemanyagde má nincs..szóval szar ügy..... amúgy ez a fos multkor valami elszált benne és pont én vezettemerre nem is nyomtam a gázt meg semmi megfogja magát és felpörög mint az állat ....nem láttam mennyi de tuti max volt....gyorsan leállitottam aztán már be se indult...örültünk nekija 3 izzitó gyergya is elfröccsent szal kurva jó voltmár azon gondolkozik h vesz 1 suzuki ignist...mondtam neki én abba benem ülök az biztos
Á, dehogy. Hát neki alkotmányos ÉS kisebbségi jogai vannak... Utoljára pl fél éve letartóztattak azért, mert nálunk (XXI.) a ház előtt a kib..szott cigányok nekiálltak rugdalni az egyik gyerek micuját. Kurvára meg lettek verve, erre rendőrért szalad... Kééész voltam. (Az más téma, hogy a rendőrök, ha van kis pénzük még pezsgőt is bontanak..)
Viszont az utángyártott magyar műanyag (átmeneti megoldásnak vettem hátra) volt 700 forint. Egy hónapig volt fent (öntapadós) amikor ellopták. Tudnám mi a faxnak, amikor már krómfesték se volt rajta, én is filóztam, hogy inkább leszedem. Hülyéje nem ellopja...
Én kb egykorú lehetek fateroddal. Úgyhogy megmagyarázom: Azért szereti, mert a dízelek occsóé mennek /100km. Azaz egy dízel, ha két lábbal állsz rajta sem pörög 4000-nél többet (kivéve a fostaliga új PDTDCDGIDDTDI-ket, amik fél évesen jobban füstölnek mint a százéves ikaruszok.)
17????uff.....hát jaaaaa puskaaa ez nem mehet igy tovább bakker....lassan mi leszünk a kissebbség...és még ők vannak megsértődve ha lopnak és oda baszol neki páratfelháboritó...kikéne őket toloncolni vagy nem tudom
igen azt szeretnék...tudom mér becézik úgy...de nekem nincs szándékomban abban megdögleni....az meg h nagyon tetszik az már nem az én hibámés az sem h erős motor van benne akkor is tetszene ha gyenge lenneés igen a diesel az szarde én beszélhetek apámnak..nem érti.....
Ez jó. A gond csak az, hogy a teszkós 100!!! forintos szelepsapit (me' kék!) egy napon belül lelopják. A drága 130 forintos fekete műanyag nem kell a kutyának se. Magyarország..
Tipikus magyar (azaz elhanyagolt) fos hulladék dízel. Viszont a honda meg nem kicsit rohad. (Volt már egy-kettő) 170??? Én ott még bőven csak négyben vagyok. Dízel... Nem mondták még, hogy gázolajjal a trakeszok mennek? Első autónak pont jó lesz a cerka. Remélhetőleg koporsó-cerkát veszel. (NEM, NEM a formája miatt hívják koporsónak) SZERETEM, amikor 17 éves (khömm-gyerekek) kisírják apucitól a cerkát, a kis 160 lovával, meg az elbaszott orrnehéz kasznijukkal, mert igen hamar megtudják, hogy miért is koporsó-crx-nek hívják.
na ez az...legalább rohadjon meg akkro úgy szedné le h a fényezést ne kurja össze...mer most 1 honda jel nem tom mennyibe kerül ...de még mindig olcsóbb mint fényeztetni a moci tetőt.....
ott laksz??nem mondod?!!hát akkor sajnállak...de tényleg....az első adandó alkalommal lépj le... én pesterzsébetre járok suliba...de valami borzasztó. bemegyek a suliba tele van c****al.....mindeggyik kötözködikkimegyek és nem tudok megtenni úgy 2 utcát h ne találkozzak velükkicsit zavaró...
na az meg a másik....h a jeleket lopkodják...hát nem igaz....ez ellen mégis mit lehetne tenni??????1 honda jelet kell csináltatni lakatossal h hegessze oda vagy mia fasz?bár akkor viszik a motorháztetőt