Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
ezzel a neonnal nem lenne semmi banj ha a kpmen átengedik. egyébként a rendörök szerint ez szabálysértés mert plusz fényforrás. ha valakinek sikerül engedélyt szerezni akkor szoljon már köszike
Ja én meg fizessek napi 3x 1500Ft(ennyibe kerül a mellény)Ha csak 3 ilyen biciklissel találkozok.Akkor adják ingyen,vagy a rendőrök osztogassák!!!!!!Amúgy szevasztok majd holnap még dumálhatunk.
Ja képzeld el majd nem tudják ki a rendőr,a vasutas stb.De egy valamiben igazat adok.Ne haragudjon meg egy biciklis motoros de nekik kötelezővé tenn ém főleg a biciklisekre. Mert neon ide vagy oda(hogy tartsuk magunkat a forumhoz)nekünk autósoknak is jobb lenne az alkoholista ténfergő gáztól túlfütött roham biciklist észrevenni,mint alulról megnézetni a neont az emberkével.
azért azt ne felejtsétek el,hogy ez Közlekedés Felügyeleti vizsga volt és nem szóltak! pedig ők aztán mindenbe belekötnek! egyébként van paragrafus a neonra majd megnézem pontosan a számát! de én úgy tudom,hogy ha nem látszik akkor az nem lehet akkora gond!
Ja és ha nem fogadod el kezdődik a hercehurca(rendőre válogatja) ha már nem tudd más érvet felhozni,elkezd keresgéni valamit úgyis talál amiért büntethet. Pl.:gumi,lámpák els.láda stb.Ja míg el nem felejtem hallottatok az új fényvisszaverős mellényről,amit rendeletbe akarnak bevezetni.
Ja és ezúton szeretnénk elnézést kérni a rendőr olvasóktól,de akinek nem inge ne vegye magára.
Jaja,sajna csak ők a rendőrök...De ha ilyennel szórakoznak veled,akkor nem kell beleegyezni semmibe,nem kell elfogadni a büntetést,mert a legtöbb zsaru se tudja az ezekkel kapcsolatos szabályokat.
Ja mert a mi adónkból élnek,azt meg úgyis fizetni kell. A másik meg ha nincs rendelet azt tesznek amit akarnak fizetnünk kell vagy nem ha büntetés fizetésére szólítanak fel?Hisz tudod a törvényt:"A törvény nem tudása nem mentesít a felelőség alól."Úgyhogy az van amit a rendőr bácsi (most már néni is,aminek jobban örülnék) mond.
Na sziasztok!!!! Ehhez a hozzászolásom csak annyi !!! Hogy bármien fénnyel megvilágithatjátok a földet a kocsi alvázárol , csak ne lehessen látni a neon csövet!!! Nekem van felrakva neon és a rendörök nem szoltak érte csak a motorháztetön lévő világitos ablak spricniért de azért nagyon az 5000 rembe került!!! Na csak ennyi szal mehet a neon a kocsik ajjára !!! De csak ha nem látcik a neopncső csak a fénye a földön!
És ha piros a neon? Azt irjak hol kell lenni annak az adott fényforrásnak? hát rá kötöm fék lámpára és az lesz a neve pótféklámpa Nem tudja valaki meg szerezni szoszerint a torvényt?
ezzel a neonnal nem lenne semmi banj ha a kpmen átengedik. egyébként a rendörök szerint ez szabálysértés mert plusz fényforrás. ha valakinek sikerül engedélyt szerezni akkor szoljon már köszike
csáo