Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Üdv!
Nekem - mivel az autóm optikalilag még nincs a top-on beltéri neonjaim vannak... Hogy mit szólnak a rendőrök nemtudok nagyon mondani építő kritikát, mert én ahol lakom ott ismerek minden rendőrt :)
Veszprémben viszont nagy köcsögök. Volt egy haverom, aki ilyen autó-elektronikai zseni - beszélő autó meg minden, nem vicc! -, neki gyűlt meg a baja a rendőrökkel. Hozzá kell tenni, hogy tökre szabályosan közlekedik az arc, nem nagyon szokott a megengedett sebesség felett menni, stb és még is őt szúrták ki. Vagy valaki szólt hogy őt szivassák - nem tudom. A lényeg hogy megállították és elkezdték vizsgálgatni a kocsit rendesen. Az egyik yard bemászott a kocsiba, és elkezdte kapcsolgatni a gombokat, mire egyszercsak felkapcsolta a neon-t. Erre jól megbírságolták, és el kellett mennie újraműszakíztatni a kocsiját. Fasza...
A ledes kültéri neon szett szerintem igen balfaszul néz ki, akinek van esze nem olyat vesz :-) De ez csak az én véleményem
Nekem - mivel az autóm optikalilag még nincs a top-on beltéri neonjaim vannak... Hogy mit szólnak a rendőrök nemtudok nagyon mondani építő kritikát, mert én ahol lakom ott ismerek minden rendőrt :)
Veszprémben viszont nagy köcsögök. Volt egy haverom, aki ilyen autó-elektronikai zseni - beszélő autó meg minden, nem vicc! -, neki gyűlt meg a baja a rendőrökkel. Hozzá kell tenni, hogy tökre szabályosan közlekedik az arc, nem nagyon szokott a megengedett sebesség felett menni, stb és még is őt szúrták ki. Vagy valaki szólt hogy őt szivassák - nem tudom. A lényeg hogy megállították és elkezdték vizsgálgatni a kocsit rendesen. Az egyik yard bemászott a kocsiba, és elkezdte kapcsolgatni a gombokat, mire egyszercsak felkapcsolta a neon-t. Erre jól megbírságolták, és el kellett mennie újraműszakíztatni a kocsiját. Fasza...
A ledes kültéri neon szett szerintem igen balfaszul néz ki, akinek van esze nem olyat vesz :-) De ez csak az én véleményem
Ha már a led-ek is előkerültek: Kinek mi a véleménye a led-es undercar kit-ekről? Van valakinek olyan fotója, amin ilyen van bekapcsolva? Vagy esetleg tud valaki olyan user-t akinek ilyen van?
Nagyon pöpec a géped szemből a sötétben!
grat hozzá!

grat hozzá!

Engem is érdkelene.
Én szinte mindig légő neoneokkal közelekedm este és már sokrszor állítottak meg ugy a jardok de mindig csak annyit mondanak kapcsoljam le... ugyhogy tényleg a rnedöröktől függ hogy akarnak- e gecik lennivagy sem.
Majd írd meg, hogy mit kaptál a csúnya vizsgálaton
Na viccet félretéve: Szerintem mindannyian veled vagyunk!!!

Na viccet félretéve: Szerintem mindannyian veled vagyunk!!!

Engem pár hete villógóval intettek le a Vár előtt, persze égett minden, mi van (+fekete ablakok)...előtte kicsit forgolódtam is a 2centis hóban (ha már találtam havat a télen).
Fel is készültem, hogy engem keresztre feszítenek, de csak szondáztattak és megnézték a verdát, van e kábszer vagy lőfegyver nálam. Azt elengedtek...
Szerintem is kedvük kérdése...meg talán, hogy nem vagyok egy kirívó ember...aztán fene tugggya...
Fel is készültem, hogy engem keresztre feszítenek, de csak szondáztattak és megnézték a verdát, van e kábszer vagy lőfegyver nálam. Azt elengedtek...
Szerintem is kedvük kérdése...meg talán, hogy nem vagyok egy kirívó ember...aztán fene tugggya...

Hi all!
13:00kor megyek a yardra a Neonok miatt. (Szabálysértés)
Ezerszer végigtárgyaltuk a témát már, de leírom a tutit, mert én már végigjártam mindent:
1. A KPM műszakin nem megy át a verda a neon miatt (tökmindegy, hogy belül vagy kívül van)
2. Menetközben nem használhatod - lehet rábacol, mert feljelentenek v. kihívják a nyakadra a KPM-est és akkor ugrott a műszaki - jobb esetben csak elzavarnak szemlére.
3. Álló helyzetben bármi lehet - de ebbe is bele tudnak kötni, hogy hol állsz, és hogyan (ez megint csak a Kresz) - célszerű valamilyen áruház v. nagy parkolóban dekkolni világító neonnal, és nem az út szélén!!!
Ezek saját tapasztalatok. A legjobb elkerülni a fakabátokat, főleg azokat, akik büntetni szeretnének ezért, mert sajna megtehetik.
13:00kor megyek a yardra a Neonok miatt. (Szabálysértés)
Ezerszer végigtárgyaltuk a témát már, de leírom a tutit, mert én már végigjártam mindent:
1. A KPM műszakin nem megy át a verda a neon miatt (tökmindegy, hogy belül vagy kívül van)
2. Menetközben nem használhatod - lehet rábacol, mert feljelentenek v. kihívják a nyakadra a KPM-est és akkor ugrott a műszaki - jobb esetben csak elzavarnak szemlére.
3. Álló helyzetben bármi lehet - de ebbe is bele tudnak kötni, hogy hol állsz, és hogyan (ez megint csak a Kresz) - célszerű valamilyen áruház v. nagy parkolóban dekkolni világító neonnal, és nem az út szélén!!!
Ezek saját tapasztalatok. A legjobb elkerülni a fakabátokat, főleg azokat, akik büntetni szeretnének ezért, mert sajna megtehetik.
Nekem is vannak neon csöveim, de engem viszont lekapcsolnak a fekák pedig vigyázok, a kapcsolón van a kezem! Én úgy tudom hogy menet közben nem világíthat semmi se belül se kívül hiszen zavarja a szembejövőt(engem nem)! De álló helyzetben semmi akadálya! ELVILEG!!! Buzi FEK...!!! 

aztán lekapcsoltatták vele,és elengedték,és mondták,hogy nemszaabd,de mivel őkse nagyon tudták,ezért nincs pofájuk büntetni,vagy ilyesmi....nemtom pontosan a sztorit,mert még nyáron volt...
egyik havernak is van,rendőr leintette,és cb-zett be,hogy ez szabályos e,vagy mivan,mer foggalma sincs

Nekem mint a képeimen látszik ugy van fönn a cső hogy nem csak a fénye látszik,lassan 1 éve van fönn és még egy rendőr nem kötött belém! Tisztán csak attól függ a dolog hogy milyen kedve van a rendőrnek! 

azért nem lehetne, mert senki sem ismerné el, hogy az övben van gagyi, különben fel sem tette volna az autóra!
Ahhoz meg már nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki tudja valamiről, hogy gagyi, és mégis felrakja!
Pl, én irtózom minden giccstől és gagyitól, de biztos van olyan dolog az én autómon is, amitől másnak felállna a hátán a szőr!
Tehát: kinek a pap, kinek a papné!
Baleset és szervmentes autózást: Ádám
Ahhoz meg már nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki tudja valamiről, hogy gagyi, és mégis felrakja!
Pl, én irtózom minden giccstől és gagyitól, de biztos van olyan dolog az én autómon is, amitől másnak felállna a hátán a szőr!
Tehát: kinek a pap, kinek a papné!
Baleset és szervmentes autózást: Ádám
Elvileg: Magára az autó aljára szerelt neon fényére tiltó rendelet nincs. Vannak rendeletek melyek alapján belemagyarázva lehet és van olyan amely szerint nem. Magyarul, lehet róla vitázni, úgyis minden a végrehajtó szervek jó- vagy rosszindulatán múlik.
abból háború lenne béke nélkül :)
Simán lehetne itt is nyitni egy olyan topicot ahol az ilyen gagyikat gyűjtik, bár pillanatok alatt megtelne az itt regelt userek autóinak javarészével :)
nyehehehe, a kedvencem a króm légbeömlő matrica
De ez itt off
viszont a világító neon rendszámkeret is üt, poénnak még csakcsak, de sokan komolyan gondolják
nem tudom ezt nem fogja a kis agyam 

krómozva? lekenve kályhaezüsttel :D
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Én már láttam a különbséget a LED és neon közt, de valahogy nem az igazi a ledes...
A neonnak szebb a színe meg erősebb is egy kicsit...és a neon nem foltosan világít, hanem egybefüggő, homogén felületen...
de ízlés kérdése...