Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ChPh
2004. november 22. 10:56
Bruce
2004. november 22. 10:51
Szevasztok!

Ha a 723-as és a 770-es írásomat elolvasnátok talán nem hordanátok össze ennyi hülyegéset, továbbá már a BOSS-t is megkértem rá hogy a 770-esre írjon valamit de úgy látom visszafele nem nagyon lapozgat.

köszi, cső.
XBOX176
2004. november 21. 23:48
Hello. Engem tegnap este akart megbüntetni a rendör a 2 darab neonért ami a lábnál van elhelyezve, és még a hátúl minimális erősségű kondenzátoron elhelyezkedő led-be is belekötött. De végül nem büntetett meg mivel vagy 100 szor elmontam neki, hogy én ilyet nem olvastam a KRESZ-ben és tudomásom szerint csak a kocsi aljára nem lehet rakni. Erre a tuskó azt mondta, hogy belül se lehet mivel " figyelemelterelő, vezetészavaró " tényező. Aztán azt mondta, hogy ne lássa meg mégegyszer mert akkor megbüntet, feljelent, + szereljem le. Szerintem csak irigykedett mivel neki csak az a szar skoda jutott amibe semmit nem rakhat. Én viszont nem fogom leszerelni mert egy csomó pénzembe került.
FeRzY
2004. november 21. 18:10
Ez olyan hogy akkor max először rinyál hogy mi ez a szar aztán rájön hogyha nem akarja látni akkor kikapcsolja, de mivel kiváncsi hogy milyen ezért kipróbálja és őt is elkapja a varázsa.....
Beebazsa
2004. november 21. 14:23
Akkor csináld!
Tipp:
A NEON kapcsolóját valami eldugott helyre rakasd, nehohy feltünjön az a plussz gombocska!!
Én nemmerem tuningolni semmivel!
Multkor vettem a kocsiba 1 2utas első szettet.
1 hónap után jött rá, oszt kaptam a buksimra!
Szal szurkolok!
Cső!
FeRzY
2004. november 21. 12:29
Én is faterét fogom hajtani ha lesz jogsi... A fater meg nem tudja meg hogy neon lesz a kocsin és akkor nem lesz pipa
Beebazsa
2004. november 21. 00:26
Cső!
Gyakorlatilag,+vág6óvagy!
Haveomékat is +vágták!Parkolóban dumáltunk, nekik van neon, nékem + nincs, mert apuci kocsiját nyüstölöm.
Szal, ha látod a rendőröket, zúzd le a fényeket!Itthon, ha közelben járőröznek,és a helyi arcok neonnal caplatnak a városban, mindig villantok nekik!Ennyit tok segíteni!
Csumesz!
Norbii
2004. november 21. 00:22
elvileg felkapcsolhatod, gyakorlatilag meg se próbáld, mert csak vérszemet kapnak!
FeRzY
2004. november 21. 00:20
Jó azért olyan hülye nem vagyok hogy rendőr igazoltat és szándékosan felkapcsolom.. Csak arra voltam kiváncsi hogy mivel akkor már áll a kocsi ezért elvileg fel szabad kapcsolni a neont de gyakorlatilag megbüntet vagy nem?
-Laci-
2004. november 21. 00:20
Norbii
2004. november 21. 00:19
-Laci-
2004. november 21. 00:13
Norbii
2004. november 21. 00:11
ha nem muszály akkor a yardok előtt ne jasszolj azzal hogy kapcsolgatod a neont!(ez egy igen hülye kérdés volt)
-Laci-
2004. november 21. 00:09
FeRzY
2004. november 21. 00:07
Valakinek van tapasztalata a Zalaegerszegi rendőrökkel? (mennyire szeretik a neont?)

Írásaitokból azt vettem ki hogy ha áll a kocsi akkor a rendőr bekaphatja a ***** (neont:)), akkor ha igazoltat megállok és akkor kapcsolom fel akkor nem szólhat? (tudom semmi értelme de megkérdezem)

A másik: látom sokan szerettek a hűtőrűcshoz is neont tenni, nekem is tetszik de valahogy egy KITT szerű futófény jobban bejönne... Az ilyet hogy lehet kivitelezni?
adyka
2004. november 21. 00:04
Szia, Boss! Csak nem rendőr vagy?

Ha igen, akkor ne mondd meg, mert mindenki Hozzád megy az ügyes-bajps dolgával, hogy intézd el neki a gyorshajtást, meg ezt, meg azt...

Baleset és szervmentes autózást: Ádám
Norbii
2004. november 20. 22:58
a neon miatt?
ha át iz nézi a kocsidat és megtalálja alul a csöveket (és menet közben nem világít), leszophat, mert ha az autó áll akkor akár karácsonyfa villogokkal is körbetekerheted a gépedet!
a kpm rendelet szerint elöl fehér, hátul piros és oldalt sárga (szélesség jelző) világító berendezés lehet csak!
akkor kérdés az, hogy ha én minden oldalra a megfelelő nonokat teszem fel (ami baszott csúnya lenne), akkor mit csinál a yard? elvileg nem tehet semmit!
Nitrocad
2004. november 20. 22:20
Multokr igazoltattak, rendesek voltak, (de azért végig nézettek mindent), és miközbe kerestem a biztosítás negyedévi befizetésének szelvényét közölte, hogy egy új rendelet szerint elveheti a forgalmit ha nem tudom azt helyszinen felmutatni, pislogtam, de azé előrült a bizonylat.

Ez is példa hogy elveheti, nem BOSS?
ScoobyDoo
2004. november 20. 21:17
akkor megbaszank :)
engem a pirosért basztak meg , aztmondták hogy a szembejövö azthiszi, hogy az uto hátulját látja.... (sebaj bazzeg hogy a két halogén pislákol a pofájába még)
nállad az lenne, hogy a mögötted jövö azthiszi, hogy szembejössz.
Tudom hülyék... seggfejek... :) de ez van. (80% ban)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon