Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
NeszarozdleaSkodátjó? :D
Szevasztok!
Ha a 723-as és a 770-es írásomat elolvasnátok talán nem hordanátok össze ennyi hülyegéset, továbbá már a BOSS-t is megkértem rá hogy a 770-esre írjon valamit de úgy látom visszafele nem nagyon lapozgat.
köszi, cső.
Ha a 723-as és a 770-es írásomat elolvasnátok talán nem hordanátok össze ennyi hülyegéset, továbbá már a BOSS-t is megkértem rá hogy a 770-esre írjon valamit de úgy látom visszafele nem nagyon lapozgat.
köszi, cső.
Hello. Engem tegnap este akart megbüntetni a rendör a 2 darab neonért ami a lábnál van elhelyezve, és még a hátúl minimális erősségű kondenzátoron elhelyezkedő led-be is belekötött. De végül nem büntetett meg mivel vagy 100 szor elmontam neki, hogy én ilyet nem olvastam a KRESZ-ben és tudomásom szerint csak a kocsi aljára nem lehet rakni. Erre a tuskó azt mondta, hogy belül se lehet mivel " figyelemelterelő, vezetészavaró " tényező. Aztán azt mondta, hogy ne lássa meg mégegyszer mert akkor megbüntet, feljelent, + szereljem le. Szerintem csak irigykedett mivel neki csak az a szar skoda jutott amibe semmit nem rakhat. 
Én viszont nem fogom leszerelni mert egy csomó pénzembe került.

Ez olyan hogy akkor max először rinyál hogy mi ez a szar aztán rájön hogyha nem akarja látni akkor kikapcsolja, de mivel kiváncsi hogy milyen ezért kipróbálja és őt is elkapja a varázsa.....
Akkor csináld!
Tipp:
A NEON kapcsolóját valami eldugott helyre rakasd, nehohy feltünjön az a plussz gombocska!!
Én nemmerem tuningolni semmivel!
Multkor vettem a kocsiba 1 2utas első szettet.
1 hónap után jött rá, oszt kaptam a buksimra!
Szal szurkolok!
Cső!
Tipp:
A NEON kapcsolóját valami eldugott helyre rakasd, nehohy feltünjön az a plussz gombocska!!

Én nemmerem tuningolni semmivel!
Multkor vettem a kocsiba 1 2utas első szettet.
1 hónap után jött rá, oszt kaptam a buksimra!

Szal szurkolok!

Cső!
Én is faterét fogom hajtani ha lesz jogsi... A fater meg nem tudja meg hogy neon lesz a kocsin és akkor nem lesz pipa
Cső!
Gyakorlatilag,+vág6óvagy!
Haveomékat is +vágták!Parkolóban dumáltunk, nekik van neon, nékem + nincs, mert apuci kocsiját nyüstölöm.
Szal, ha látod a rendőröket, zúzd le a fényeket!Itthon, ha közelben járőröznek,és a helyi arcok neonnal caplatnak a városban, mindig villantok nekik!
Ennyit tok segíteni!
Csumesz!

Gyakorlatilag,+vág6óvagy!
Haveomékat is +vágták!Parkolóban dumáltunk, nekik van neon, nékem + nincs, mert apuci kocsiját nyüstölöm.

Szal, ha látod a rendőröket, zúzd le a fényeket!Itthon, ha közelben járőröznek,és a helyi arcok neonnal caplatnak a városban, mindig villantok nekik!

Csumesz!

elvileg felkapcsolhatod, gyakorlatilag meg se próbáld, mert csak vérszemet kapnak!

Jó azért olyan hülye nem vagyok hogy rendőr igazoltat és szándékosan felkapcsolom.. Csak arra voltam kiváncsi hogy mivel akkor már áll a kocsi ezért elvileg fel szabad kapcsolni a neont de gyakorlatilag megbüntet vagy nem?
mehe, menj alukálni

de nem is tőlem kérdezte!

hát az, de tőled mást?

ha nem muszály akkor a yardok előtt ne jasszolj azzal hogy kapcsolgatod a neont!
(ez egy igen hülye kérdés volt)

kikapcs, és mi van vagymi?

Valakinek van tapasztalata a Zalaegerszegi rendőrökkel? (mennyire szeretik a neont?)
Írásaitokból azt vettem ki hogy ha áll a kocsi akkor a rendőr bekaphatja a ***** (neont:)), akkor ha igazoltat megállok és akkor kapcsolom fel akkor nem szólhat? (tudom semmi értelme de megkérdezem)
A másik: látom sokan szerettek a hűtőrűcshoz is neont tenni, nekem is tetszik de valahogy egy KITT szerű futófény jobban bejönne... Az ilyet hogy lehet kivitelezni?
Írásaitokból azt vettem ki hogy ha áll a kocsi akkor a rendőr bekaphatja a ***** (neont:)), akkor ha igazoltat megállok és akkor kapcsolom fel akkor nem szólhat? (tudom semmi értelme de megkérdezem)
A másik: látom sokan szerettek a hűtőrűcshoz is neont tenni, nekem is tetszik de valahogy egy KITT szerű futófény jobban bejönne... Az ilyet hogy lehet kivitelezni?
Szia, Boss! Csak nem rendőr vagy?
Ha igen, akkor ne mondd meg, mert mindenki Hozzád megy az ügyes-bajps dolgával, hogy intézd el neki a gyorshajtást, meg ezt, meg azt...
Baleset és szervmentes autózást: Ádám

Ha igen, akkor ne mondd meg, mert mindenki Hozzád megy az ügyes-bajps dolgával, hogy intézd el neki a gyorshajtást, meg ezt, meg azt...
Baleset és szervmentes autózást: Ádám

a neon miatt?
ha át iz nézi a kocsidat és megtalálja alul a csöveket (és menet közben nem világít), leszophat, mert ha az autó áll akkor akár karácsonyfa villogokkal is körbetekerheted a gépedet!
a kpm rendelet szerint elöl fehér, hátul piros és oldalt sárga (szélesség jelző) világító berendezés lehet csak!
akkor kérdés az, hogy ha én minden oldalra a megfelelő nonokat teszem fel (ami baszott csúnya lenne), akkor mit csinál a yard? elvileg nem tehet semmit!
ha át iz nézi a kocsidat és megtalálja alul a csöveket (és menet közben nem világít), leszophat, mert ha az autó áll akkor akár karácsonyfa villogokkal is körbetekerheted a gépedet!
a kpm rendelet szerint elöl fehér, hátul piros és oldalt sárga (szélesség jelző) világító berendezés lehet csak!
akkor kérdés az, hogy ha én minden oldalra a megfelelő nonokat teszem fel (ami baszott csúnya lenne), akkor mit csinál a yard? elvileg nem tehet semmit!
Multokr igazoltattak, rendesek voltak, (de azért végig nézettek mindent)
, és miközbe kerestem a biztosítás negyedévi befizetésének szelvényét közölte, hogy egy új rendelet szerint elveheti a forgalmit ha nem tudom azt helyszinen felmutatni, pislogtam,
de azé előrült a bizonylat.
Ez is példa hogy elveheti, nem BOSS?

Ez is példa hogy elveheti, nem BOSS?
akkor megbaszank :)
engem a pirosért basztak meg , aztmondták hogy a szembejövö azthiszi, hogy az uto hátulját látja.... (sebaj bazzeg hogy a két halogén pislákol a pofájába még)
nállad az lenne, hogy a mögötted jövö azthiszi, hogy szembejössz.
Tudom hülyék... seggfejek... :) de ez van. (80% ban)
engem a pirosért basztak meg , aztmondták hogy a szembejövö azthiszi, hogy az uto hátulját látja.... (sebaj bazzeg hogy a két halogén pislákol a pofájába még)
nállad az lenne, hogy a mögötted jövö azthiszi, hogy szembejössz.
Tudom hülyék... seggfejek... :) de ez van. (80% ban)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!