VW PASSAT
aktuális téma

Hy!!
Beszéljük ki a Passatokat!!!
Tapasztalatokat, véleményeket várok ide!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
adh, nekem is egy megkímélt 10 éves b5 -öm van, de szerintem gyárilag sem nyílik fel a csomi ajtó magától.. neked kell kinyitnod !
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Van egy 2001es 3bg passatom. olyan tünetem van, hogy a késleltető belső világításom elalszik az ajtó becsukásakor illetve az autó bezárásakor de haloványan a műszerfal felett illetve a hátsó ajtóknál a tetőkárpitba újra égnek! Van valakinek valami 5lete? Volt esetleg valakinek hasonló tünete? Várom válaszotokat!
Előre is Köszönöm!
Van egy 2001es 3bg passatom. olyan tünetem van, hogy a késleltető belső világításom elalszik az ajtó becsukásakor illetve az autó bezárásakor de haloványan a műszerfal felett illetve a hátsó ajtóknál a tetőkárpitba újra égnek! Van valakinek valami 5lete? Volt esetleg valakinek hasonló tünete? Várom válaszotokat!
Előre is Köszönöm!
nekem az ABS és kipörgésgátló akkor világított mikor szar volt benne az ABS kocka...többi tünet nem tudom mi lehet, nekem pd-m van 

Sziasztok! Passat B5.5 1.6 benzines 210Ekm és zabálja az olajat 1L/1000km. Szelepszár szimmering megoldhatja? Vagy teljes generál? A füstje nem kék, de kormos a kipufogó rendesen.
A motor szépen jár és 6.6körül fogyaszt országúton. Előre is kösz!
A motor szépen jár és 6.6körül fogyaszt országúton. Előre is kösz!
Sziasztok!
Vw Passat B5.5 2.0 benzin
világít a kipörgésgátló, illetve az ABS lámpa, és a kocsi második hideg inditásra nehezen indul (mintha 3 henge menne), egyenletlen az alapjárat, gázfröccsökket kell adni hogy nem fulladjon le.
Tudnátok segíteni a problémaban?
Előre is köszi!
Üdv. Gzzz
Vw Passat B5.5 2.0 benzin
világít a kipörgésgátló, illetve az ABS lámpa, és a kocsi második hideg inditásra nehezen indul (mintha 3 henge menne), egyenletlen az alapjárat, gázfröccsökket kell adni hogy nem fulladjon le.
Tudnátok segíteni a problémaban?
Előre is köszi!
Üdv. Gzzz
Üdv!
Van egy 1.9 TDI 1995 B4 Variant Highine Passat!Kellene egy olyan oldal vagy service könyv vagy bármi ahol ezt az autót összerakták,illetve minden adatokat megtudok róla.
nagyon fontos lenne!!
Van egy 1.9 TDI 1995 B4 Variant Highine Passat!Kellene egy olyan oldal vagy service könyv vagy bármi ahol ezt az autót összerakták,illetve minden adatokat megtudok róla.
nagyon fontos lenne!!
Szia! Köszönöm, néztem őket, a 70000-es ár horror, nomeg elvileg megvannak a komponensek, csak ,,tanítani kellene''.
Persze a végső megoldás ők lesznek, ha más nincs. Vagy megtanulom, hogy kell csinálni :D
Persze a végső megoldás ők lesznek, ha más nincs. Vagy megtanulom, hogy kell csinálni :D
Sziasztok! Pesten keresnék szakit, aki új műszeregység/immo/kulcsok illesztésében tudna segíteni, lehetőleg nem aranyárban. Passat B5.5 1.9PDTDI nem MFA nélküliből lenne MFA-s (kar már megvan, valószínű lesz műszeregység is hamarosan). Köszönöm!
Sziasztok.
Ennek a Passatnak a tulajdonosát keresem. Ha esetleg itt van, vagy valaki ismeri egy elérhetőséget adjon már nekem az oldalamra, mert ezt a fórumot nem annyira nézegetem. Facebook, email, cs-s oldala akármi jöhet.
Köszönöm.
Ennek a Passatnak a tulajdonosát keresem. Ha esetleg itt van, vagy valaki ismeri egy elérhetőséget adjon már nekem az oldalamra, mert ezt a fórumot nem annyira nézegetem. Facebook, email, cs-s oldala akármi jöhet.
Köszönöm.

Sziasztok Márkatársak!
B5.5-ös Passat limuzinom van. Az lenne a kérdésem, hogy ha a csomagtartó teleszkópokat újra cserélem, akkor a távirányítóval fel tudom nyitni az ajtót teljesen? Szóval kinyílik most is az ajtó, de nem emeli fel a teleszkóp magától. Új állapotában ki kellene emelnie? A másik kérdés, hogy a tető antennát hogy lehet leszerelni nem barbár módon?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv.
B5.5-ös Passat limuzinom van. Az lenne a kérdésem, hogy ha a csomagtartó teleszkópokat újra cserélem, akkor a távirányítóval fel tudom nyitni az ajtót teljesen? Szóval kinyílik most is az ajtó, de nem emeli fel a teleszkóp magától. Új állapotában ki kellene emelnie? A másik kérdés, hogy a tető antennát hogy lehet leszerelni nem barbár módon?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
üdv.
Keresek Passatra komplett lámpamosót! Ha van valakinek megyek érte 

Bocsi! ha a kulcs a zárban van :D 

Kipróbáltam, úgy felhúzza az ablakot, ha az ajtó a zárban van, viszont utána távirányítóval már nem :(
Köszi! Eláll az eső, ez lesz az első, hogy kipróbálom :)
Szia sima gyári komfortelektronika. Lehúzott ablaknál zárd be az ajtót és a kulcsot tartsd kb 10 másodpercig a zárban mintha folyamatosan zárnád.... ha felhúzza az ablakot akkor tudja az autó a funkciót....akkor csak rá kell tanítani a kulcsot. Ha nem akkor is sima elektromos szerelő aki látott már VW pár ezerért megoldja....
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogyan lehetne erre rávenni a távirányítót?
Köszi előre is!
Tudna valaki segíteni, hogyan lehetne erre rávenni a távirányítót?

Köszi előre is!

Hello!
Nem is tudtam , hogy van ilyen fórum!
Nem is tudtam , hogy van ilyen fórum!

Hali!
Nem érdekel valakit ültető rugó elől 60mm hátul állítható kb 1000km ment tüv papírral, állító kulcsal.
Nem érdekel valakit ültető rugó elől 60mm hátul állítható kb 1000km ment tüv papírral, állító kulcsal.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
vr creation