A tavalyi sikeres debütálást követően, 2023-ban is készülünk egy szezonvégi VIP rendezvénnyel, amellyel minden hazai tunernek meg szeretnénk köszönni az egész éves aktivitást! Ez pedig idén is a Tuning & Retro Fest!

Na, de miről is szól ez tulajdonképpen?

Alapvetően egy olyan kiállítás, találkozó, amelyen hazánk legszebb tuning- és veteránautóit szeretnénk egy esemény keretein bemutatni mégpedig úgy, ahogy erre eddig nem volt példa hazánkban. A két kategória ugyanis inkább külön-külön szokott nagy tömegeket vonzani, most viszont egy területen lesznek kiállítva ezek a csodálatos gépek.

Az idei évben megújult tematikával, a szokásos helyszínen, a Vasúttörténeti Parkban lehetsz részese egy különleges kiállításnak, ahol ritkaságok, oldtimer különlegességek, versenyautók mellett, hazánk legszebb épített autói várnak mindenkit két napon keresztül. Az autók mellett megnézhetitek a különböző vonatokat, lesz tuningtalálkozó forgószínpaddal, érdekes előadások, élő zene és még rengeteg más program. Igazi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak!

A részvételhez regisztráció szükséges!

Látogass el a www.tuningretro.hu oldalra és ott pár kattintás után máris bekerülsz a rendszerbe. Fontos tudni, hogy korlátozott hely miatt, ide most csak a legjobb, legszebb, legigényesebb autók kerülnek beválogatásra, amit az AMTS és a Backyard Garage csapata ellenőriz!

Éppen ezért mindenképp friss képeket tölts fel a rendszerbe, hogy ne történjen semmilyen félreértés, ugyanis a helyszínen is ellenőrizni fogjuk az autókat és amelyik nem úgy néz ki mint a képeken, nem jut be a csarnokba!

A fedett kiállítói terület mellett lehetőség van a szabadban is kiállítani az autódat, illetve szombaton és vasárnap is várunk mindenkit a külső területen egy találkozóra, ahol különböző programok szórakoztatják a kiállítókat és a látogatókat egyaránt, illetve lesz külön szépségverseny is!

Apropó szépségverseny!

A fedett területen kiállított autókat egy külön zsűri fogja megvizsgálni és vasárnap este onnan is különböző díjakkal indulhatnak haza a tulajok!

Az autós felhajtás mellett, a Vasúttörténeti Park színes látnivalói, programjai kivétel nélkül üzemelni fognak egész hétvégén, így családi napnak is kiváló választás lesz az októberi záróbuli, ami egyfajta megünneplése a 2023-as szezonnak! 

  • VIP (kültéri és beltéri) jelentkezési határidő: 2023. augusztus 31.
  • Tuning találkozó jelentkezési határidő: 2023. szeptember 20.

Ilyen volt a 2022-es Tuning és Retro Fesztivál!