A luxusautók átalakításával foglalkozó German Special Customs legutóbb a BMW i8-hoz és a McLaren P1-hez készített tuningcsomagot, most pedig a Mercedes legújabb sportkocsija, a Porsche 911 Turbo legfőbb riválisának szánt AMG GT került terítékre.

A sirályszárnyas SLS AMG utódjához, azaz az AMG GT-hez az elsők között nyúlt hozzá a német cég. A főként szénszálas műanyagból kialakított aerodinamikai pakett vadonatúj, apró légterelő bajszokkal és koptatóval ellátott első lökhárítót, küszöbtoldatokat, diffúzorral és a fékek hűtésére szolgáló szellőzőnyílásokkal kiegészített hátsó kötényt, sötétített hátsó lámpaburákat, valamint egy masszív hátsó szárnyat tartalmaz.

Az AMG GT négy szögletes kivezetéssel ellátott sportkipufogó-rendszert, ültetett futóművet és a karosszéria színére fújt karimával, valamint fekete küllőkkel szerelt könnyfém felniket is kapott. A GSC csak a kocsi karosszériájához nyúlt hozzá, azaz a motor maradt az alap gyári 4.0 literes ikerturbós V8-as, amely 462 lóerő és 600 Nm nyomaték leadására képes.