Nincs jó kipufogó hangja az autódnak, mert már tele van rakva katalizátorokkal, részecskeszűrővel, erősen tompító dobokkal? Szeretnél sportos hangot, de úgy, hogy a kipufogórendszerhez ne kelljen hozzányúlni? Van professzionális megoldás, teljesen realisztikus hangzással!

A Kipufogó Hangmodul egy carbon membrános hanggenerátor az autó hátsó dobjának a közelében elhelyezve, amely az autó CAN-BUS rendszerére csatlakoztatva fordulatszámtól függően egy kellemes, öblös benzines kipufogóhangot állít elő.

Állítsd úgy a hangját, ahogyan csak szeretnéd! A Kipufogó Hangmodul számtalan beállítási lehetőséget nyújt a használóknak. Egy magyar nyelvű telefonos applikáció segítségével szabályozhatjuk a hangerőt, hangkarakterisztikát, fordulati hangot, indítási hangot. Igény esetén akár a turbo benzines sportautók visszadurrogó kipufogóhangját is beállíthatjuk. Előre programozott V8/ V10/ V12-es sporthangok is a szoftver részét képezik.

Hol tudod megvásárolni? Magyarországon a PREMIUM CAR DESIGN tuningcég már több száz sikeres beszerelésen van túl. Jelenleg az általuk forgalmazott hanggenerátor szett képviseli a legfejlettebb technológiát. Applikációjuk segítségével a jól ismert Audi és Maserati hangzáson túl további hat különböző hanggal gazdálkodhatunk és ezeket szinte korlátlan lehetőség szerint szabályozhatjuk. Mint azt a PREMIUM CAR DESIGN-tól megtudhattuk, ez a 2019-es évben még tovább bővül és új opciók is elérhetőek lesznek (pl: a visszadurrogás intenzitása is növelhető lesz, új kényelmi funkció alapjárati hangkikapcsolással). Ha nem akarod használni a telefonodat, akkor sincs baj. A Kipufogó Hanggenerátor az autó saját menürendszerén keresztül is működtethető, mint egy komoly kapcsolható sportkipufogó rendszer.

További információkért látogass el a www.hanggenerator.hu weboldalra, ahol több videon kerül szemléltetésre a Hanggenerátor működés közben.

Élőben is hallani szeretnéd? A PREMIUM CAR DESIGN üzletében a cég demoautóján ezt bármikor megteheted. Cím: 1134 Budapest, Bulcsú utca 21.