Akár egy fáradhatatlan túravezető páros, úgy veszi be Vorarlberg lenyűgöző alpesi tájait az AEZ szettjével szerelt luxus SUV. A Porsche Cayenne elegáns, mégis kifejező vonalai tökéletesen illeszkednek a hegyvidéki környezethez.

A Porsche-istálló óriása nemcsak a képek kedvéért áll közel a természethez, hanem e-hibrid meghajtásával valójában környezetbarát. Állandó mágneses szinkronmotorja 130 lóerős, e-üzemmódban pedig cirka 40 km-es hatótávra képes. A plug-in hibrid támogatásnak köszönhetően fogyasztása is alacsonyabb a hétköznapi SUV-knél, de a legnagyobb erénye maga az erő: a hibrid hajtásnak köszönhetően a Porsche Cayenne gyorsabb és erősebb, mint elődei.

Kültéri luxus

Egy Porsche Cayenne volánja mögött útközben sem kell semmiről lemondani. Az impresszív beltér – telepakolva a legújabb vezetést segítő, információs és szórakoztató technológiával – elegáns környezetben kínál valódi kényelmet.

Kiemelkedő mozgékonyságának, meggyőző hossz- és oldaldinamikájának, közvetlen kormányművének és remek úttartásának köszönhetően a Porsche Cayenne egy igazán szórakoztató útitárs.

Nehézipar

A 2,4 tonnás Porsche Cayenne felnik terén is nagy teherbírást igényel. A Panama személyében az AEZ tökéletes társat kínál a luxusterepjáróhoz, rögtön két színvariációban. Ötcsavaros illesztés, méretben pedig tizennégy elérhető változat teszi az ultraerős kereket szinte minden prémium SUV modell díszévé, az ECE homologizációnak köszönhetően ráadásul bármiféle extra papírmunka nélkül. Mindezt tovább bolondítja az egyedülálló design, melynek ksözönhetően még madártávlatból is nehéz megmondani, hogy sokküllős, vagy keresztküllős felnik forognak-e a sárvédők alatt.

A látványra még egy lapáttal rátesz a tengelyenként eltérő szélességű felszerelés: a Porsche Cayenne elől 10x21, hátul pedig 11,5x21-es felnipárt kapott a magasfényű AEZ Panamából.

Nincs út, ami túl hosszú és nincs hegy sem, ami túl magas a lenyűgöző Porsche Cayenne - AEZ Panama párossal!

Mit érdemes tudni az Alcar-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.