Az olasz gépek egyike. Meg tudod mondani a pontos típust?

A nemzetközi szcéna tuning autói évről-évre növekvő számban vesznek részt az AMTS keretein belül megrendezésre kerülő Carstyling.hu Tuning Show-n. Az idei felvonás tekintetében pedig minden eddiginél szebben növekszik a tendencia!

Március 20-22. között, a Hungexpón megrendezésre kerülő hatalmas jubileumi rendezvény autóparkját immáron 15 európai ország építései teszik ki!

Egy svájci utastér részlete

Az eddig "meghódított" országok felhozatala mellett új partnerünk, az UN1QUE Magazin jóvoltából immáron komoly olasz és svájci autócsodákban is gyönyörködhetünk majd a show-n, a legtávolabbról érkező vendég pedig egyenesen Svédországból érkezik kiállítani büszkeségét!

A tavalyi kihagyás után ismét új építésekkel vendégeskedik nálunk a VAG United csapata, a belga és holland szcéna képviseletében, az osztrákoktól és a németektől pedig több szervezésen keresztül is hihetetlen komoly vasakat hoznak hazánkba. Az egyik csapatot kontinensünk legnagyobb show-ja, a Tuning World Bodensee szervezői állítják össze, részben az European Tuning Showdown indulói közül. Ezekre az autókra pedig még most is szavazhatsz: amelyiket látni szeretnéd itthon, egy like-kal rögtön támogathatod is a versenyben!

Többek között rá is szavazhatsz a Tuning World Bodensee indulóiból

Mellettük - ahogyan megszokhattuk - a környező országokból is rengeteg gép érkezik. A tavalyihoz hasonlóan komoly létszámmal, nagy standdal és új építésekkel készül a szlovák delegáció, valamint szép felhozatalt raknak össze a csehek is. Szintén friss autók teszik tiszteletüket a szlovén és román tunerektől, valamint kisebb számban, de Szerbiából és Litvániából is.

Akik pedig még igazán komoly durranásra készülnek, azok a lengyelek: csak tőlük több, mint 30 patika gép jelentkezett be - érdemes lesz meglátogatni a standjukat!

A lengyel csapat egyik tagja

Habár csak a pavilonokban parkoló külföldi építések száma 200 felett lesz, a tuning felhozatal több, mint kétharmadát a hazai klubok teszik majd ki. Nagyon sok kellemes meglepetés készül részükről is, mind standok, mind autók tekintetében!

Egy biztos, a 10 éves jubileumi show tuning terén az eddigiekben látott legnemzetközibb felhozatallal kecsegtet az AMTS forgatagában! Ízelítőnek csatoltunk néhány képet, több csapattal és autóikkal azonban sokkal közelebbről is megismerkedhettek majd a show-ig - csak figyeljétek a híreinket!

Dodge Challenger showcar a németektől. Nem sok ilyen van itthon, igaz?