Eladnád tuningolt járműved, netán még az Autó, Motor és Tuning Show-ra is kihoznád? Most itt a lehetőség, hogy egy remek alkalmazással még hatékonyabban hirdethess a Használtautó.hu oldalain!

Hazánk piacvezető autós weboldalán egy új, kifejezetten tuning autóknak és motoroknak fenntartott rovat került kialakításra, mely a közelgő AMTS kapcsán kiemelt hirdetési lehetőséget kínál az átalakított járművek tulajdonosainak.

Az amts.hasznaltauto.hu-n február elejétől szűrve találhatod majd meg hazánk és akár a környező országok módosított autós / motoros kínálatát, melybe - amennyiben igényesen átalakított darabról van szó - rögtön felveheted akár a saját járművedet is!
 

Mit kell tenned, hogy a rovatban szerepelhess?

Csupán néhány egyszerű lépésre van szükséged:

1. Ha még nem tetted meg, vidd fel autód hirdetését ingyenesen a használtautó.hu rendszerébe - erre a linkre kattintva rögtön hozzá is láthatsz.

2. Ha már fent van az autód, hirdetésed kódját vagy hirdetésed linkjét e-mailben küldd el a [email protected] e-mail címre!

3. Az adminisztrátorok átnézik a hirdetésed és hamarosan e-mailben visszajelzést kapsz járműved felkerüléséről!
 

Carstyling.hu opciók

Új lehetőséget hoztunk létre a Carstyling.hu autós adatlapodat illetően is. Amennyiben az autód szerepel az oldalon, illetve hirdeted a Használtautón is, nincs más dolgod, mint nálunk bejelentkezni, rábökni az "Autóm adatai" gombra, és a megfelelő mezőbe felvinni a használtautós hirdetéskódot, vagy a hirdetés linkjét - és már készen is vagy!
 

Gyere el az AMTS jubileumi rendezvényére!

Hatalmas, 10. éves jubileummal, cirka 2.000 kiállított járművel, rengeteg programmal és élménnyel vár mindenkit az idei Autó, Motor és Tuning Show március 20-22. között a Hungexpón, belépőddel pedig akár egy sportautót is nyerhetsz!

Kiállítanád Te is az autódat a rendezvényen? Semmi akadálya: küldd el használtautós hirdetésed kódját vagy hirdetésed linkjét e-mailben a [email protected]-ra!