Még mindig nem szerezted be az idei Miss AMTS naptárad? Az AMTS prémium kiadványát most önállóan, vagy akár páros AMTS 2024 belépőjeggyel kombinálva akciós csomagban is megrendelheted, ráadásul még nyerhetsz is!

Kattints és nézd meg az akciós csomagokat!

Mindenki, aki 2024. február 15-ig rendel az idei Miss AMTS naptárból - akár akciós csomagot, akár csak magát a kiadványt - automatikusan részt vesz sorsolásunkon, mely során egy értékes példányt is kisorsolunk, melyet személyesen CHIP FOOSE dedikált nekünk Las Vegasban, a SEMA Show-n!

Eredményhirdetés február 16-án, az AMTS facebook-oldalán!

A megrendelt naptárat postai úton juttatjuk el hozzád - amennyiben akcós csomagban rendeled, a színesben kinyomtatott belépőkkel együtt - néhány napon belül a kezedben lehet. 

Figyelem! Ajánlatunk a készlet erejéig tart - ne maradj le róla! ;)

Az egyedülálló, limitált kiadásban készült naptár főszereplői a Miss AMTS 2023 döntős hölgyei, akik hazai high-end járművek társaságában mutatják be bájaikat, 12 hónapon keresztül. A naptár mind kreatív témájában, mind anyagában a legmagasabb kategóriát képviseli, feltűnő méretével (590 x 435 cm) bármely iroda, műhely, vagy otthon falának méltó dísze lehet.

Rendeld meg most: shop.amts.hu

Így készült: Miss AMTS naptár 2024!

A részletes játékszabályzatatot ide kattintva érheted el.