Jobb ha időben felkészülsz...

title=

…mert az idei húsvét most más lesz, mint a többi! 2006. és 2007. nagysikerű rendezvényei után március 22-24. között Budapesten, a Hungexpo területén kerül megrendezésre a 2008-as szezonnyitó Tuning Show, mely az idei tavasz legnagyobb autó tuning fesztiválja lesz!


Ahogy megszokhattátok, évről-évre igyekszünk mind többet, és minél magasabb színvonalon prezentálni számotokra a hazai és nemzetközi tuning szcéna gyöngyszemeiből - idei rendezvényünkkel azonban egy igen nagy lépésre szántuk el magunkat: a rendezvény helyszínét a már 2006-ban is szűkös szegedi Hangárból a főváros legnagyobb kiállítási központjába, a Hungexpo területére tettük át, ahol bőven van hely a továbbfejlődésre akár az elkövetkezendő 5 évre előre - a központi elhelyezkedésből fakadóan pedig sokkal nagyobb találkozót, show-t, és még több külföldi autót tudunk vendégül látni a jövőben.


A show 3 napja során hazánk legszebb tuning autói mellett több, Magyarországon még soha nem látott nemzetközi autócsodát, és rendkívül színes programokat tekinthettek meg! A show komolyságát mutatja, hogy egy külön oldalt hoztunk létre, csak ennek a témának szentelve: a mai nappal elindult, www.autotuningshow.hu címen részletes információt, valamint folyamatosan frissülő újdonságokat találhattok a rendezvényről a mai naptól egészen a nyitásig, mindemellett természetesen a carstyling.hu is hírt ad majd minden fontos részletről. Rengeteg meglepetés van a tarsolyunkban az itt, és a show oldalán leírtak mellett is, annyi biztos, hogy idén sem fogtok csalódni bennünk!


A Fast and the Furious filmek eredeti autói


Rendezvényeinkhez már szinte védjegyként nőttek hozzá a filmes autócsodák: ezúttal Budapesten kerülnek bemutatásra a Halálos Iramban filmekben szereplő eredeti autócsodák, melyek kormányát anno Vin Diesel, Paul Walker és düblőreik tekerték vadul!


A Halálos Iramban első két részéből vendégünk lesz a világon létező egyetlen és eredeti narancsszínű F&F Toyota Supra, mellette "Dom" piros RX7-ese, "Sukie" rózsaszín S2000-ese, valamint a 900 detroiti lóerővel rendelkező Dodge Charger, mely a Halálos Iramban 1. részének végén tűnik fel.


A csúcs tuning gépek mellett hazánkba érkezik a Back to the Future (Vissza a jövőbe 1-2) filmekben használt eredeti, átépített DeLorean DMC-12, melyhez nem kisebb színészek neve fűződik, mint Michael J. Fox, vagy Christopher Lloyd! Az autók Európa-szerte számos show fénypontját képezték már, ez alkalommal pedig végre Budapesten is testközelből lesznek megtekinthetők!


Drift Show nemzetközi profikkal


A show egyik fő látványosságát Európa legfrissebb autós őrülete, a drift színvonalas bemutatói jelentik majd, melyet profi belga és holland Pro Drift versenyzők prezentálnak a hazai közönségnek. A bemutató a versenyzők által épített technikás pályán történik majd, melynek főszereplői a nemzetközi drift versenyek sztárjai lesznek!


Ismét vendégünk lesz Európa első számú profi női driftereként számontartott Deborah Lopez - vagy ismertebb nevén Drift Angel, aki a tavalyi show óta minden tekintetben átépült, V8-as Corvette motorral szerelt 400 lóerős Nissan Silviájával tart majd bemutatót. Magyarország első R34 Skyline GT-R drift versenyautóját hozza a rendezvényre az egyik legfiatalabb Pro Drifter, a 22 éves Lennard Wanders. A DBM Motorsport által tuningolt, 550 lóerős Nissan az Essen Motor Show keretei között mutatkozott be először a nagyközönségnek. Végül, de nem utolsósorban a szintén Pro Drift versenyző holland Jos Bruin mutatkozik be egy R33-as Skyline volánja mögött.


A naponta két alkalommal megtekinthető bemutatók mellett, az összes autó anyósülésében lehetőség lesz drift-taxizásra is, tehát akár testközelből is megtapasztalható, mire képes egy igazi D1-es versenyautó! A külföldi sztárvendégek mellett pedig természetesen hazánk drift pilótái is megmutatják, mire képesek!


Európa legforróbb showja: a Fuel Girls először Magyarországon!


Az autók mellett folyamatos műsorok és bemutatók szórakoztatják majd a látogatókat, melyekre a show központi nagyszínpadán kerül majd sor. Ez nem lesz más, mint világ legnagyobb autó-kiállításain megjelenő Car Catwalk Stage, mely kifejezetten autók és hozzájuk kapcsolódó programok bemutatására lett kifejlesztve, ezen belül is egy igen speciális programra: a színpadon Magyarországon először lép fel az angol FUEL Girls csapata!


Régi álmunk teljesült a kontinens legforróbb autós showjaként számon tartott műsor hazánkba invitálásával. A FUEL világszerte a legnagyobb autós rendezvények kiemelt szereplője, a csapat pedig örömmel kezdi hazánkkal a Kelet-Európai tuning show-k világának meghódítását! Aki pedig esetleg még nem ismerné az általuk előadott világhírű show-t: a műsor főszereplői a FUEL gondosan kiválogatott, gyönyörű, lenge ruházatú hölgyei, akik napjában többször, rendkívül látványos és forró hangulatú műsorszámmal örvendeztetik majd meg a magyar férfitársadalmat!


A lányokon és a színpadon kívül a FUEL standját is elhozza magával, saját, minőségi felnijeivel (FUEL Wheels) és kiegészítőivel és néhány nagyon komoly autóval!


A tavasz legnagyobb tuning expója és találkozója


Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning találkozója is lesz, számos autócsoda a hosszú téli pihenő után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. Mint az már megszokott, a hazai tuning vasak mellett várhatóan nagyszámú külföldi autócsoda is megtekinthető lesz a rendezvényen. Mellettük a hazai cégek közül is sokan igen komolyan készülnek az idei show-ra, mely garantáltan nemzetközi színvonalú tuning autókat és standokat fog jelenteni!


A kültér - mely idén teljes egészében beton és kavicsos felületet takar - a hagyományokhoz híven az év legnagyobb Show and Shine, valamint dB Drag versenyének ad otthont. A résztvevők várhatóan nagy száma miatt mindkét versenyt 2 naposra tervezzük, a tunerek munkáinak elismerésére pedig igen nagy hangsúlyt fektetünk, mely mind a díjazásban, mind pedig a jutalmazás mikéntjében is megnyilvánul majd. Minderről, valamint az időbeosztást és a menetrendről már most olvashatsz a weboldalunkon!


Ne feledd tehát: március 22-24. között, egy minden eddiginél nagyobb show-val és rengeteg exkluzív érdekességgel várunk szeretettel Téged, és minden tuning-fanatikust az idei évadnyitó Tuning Show-n, Budapesten, a Hungexpón!


További információk: www.autotuningshow.hu!