Info lorem ipsum szöveg

8. Retro Weekend és XXVIII.Országos Bogár Találkozó

8. Retro Weekend és XXVIII.Országos Bogár Találkozó

Az Utolsó Weekend⛱✅😢
8.Retro Weekend és XXVI. Országos VW Bogár Találkozó 2019.07.05-2019.07.07.
Programok: Péntek: 17:00 Érkezés ,szálláshelyek elfoglalása
21:00 Közös Retro filmvetítés (amire ti szavaztok) Szavazás hamarosan.
Szombat: 9:00 Ébredezés 10:00 Felvonulás a velencei-tó körül 11.00 Ügyességi versenyek: - 1perc és nyersz játékok Nyári Si
Szépségverseny több kategóriában -Pörgö forgó szlalom(ha lesz elég induló) STRAND ZENE JÓKEDV -18:00 Eredményhirdetés ESTE RETRO DISCO Éjfélig
Vasárnap:
Ébredezés
Strand
További információk: www.sportbeach.hu.zés és szabad programok Díjazások: - Járműszépségverseny több kategóriában. (Autók és motorok, stílus és évjárat stb. szempontok szerinti kategóriákba sorolva.) - Természetesen Különdíjakban sem lesz hiány! -A programoknak nincs fix kezdési időpontjuk, a szervezők folyamatosan figyelik a hangulatot és az időjárást is, s mindent akkor tartanak majd, amikor azt a legalkalmasabbnak látják. A friss infókat mindig a Szálkás büfénél és egyéb nagy forgalmú csomópontokban (mosdók) is közzétesszük majd! Részvételi díj:Retro autó klub tagoknak ingyenes ,aki nem klubtag 1500ft Szállás árak és foglalás: http://sportbeach.hu/ http://sportbeach.hu/camping_arak.htm 2483 Gárdony, Harcsa u. 2. Telefon: 06 22 355-044 e-mail: [email protected] Minden más információ: www.retroautoklub.hu Jójárt Martin 06706223882 [email protected] Várunk cégeket, magánszemélyeket felajánlásokkal kapcsolatba

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Retro Auto Club
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Gárdony, Harcsa u. 2, 2483 Hungary,
Dátum
2019.07.05 - 2019.07.07
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt kattints ide, és megtudod milyen formátum sms-t kell bepötyögnöd.

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!