Dragracing + Évadzáró Honda Találkozó

Dragracing + Évadzáró Honda Találkozó

Találkozzunk 2022.10.02.-án KiskunDragházán! Gyorssulási Verseny !
Most itt az idő, hogy eldőljön a Országos Gyorsulási Bajnokság év végi záró eredménye. Ideje, hogy megszülessenek az idei bajnokok. Sok-sok átszerelt éjszaka, rengeteg átizgult, fárasztó versenynap után már csak az utolsó, 2022. október 02-án megrendezésre kerülő autós, motoros futamok vannak hátra, hogy meglássuk kik voltak idén a legjobbak.
Gyere és drukkolj kedvenceidnek a pálya mellett állva, adj nekik erőt akkor, amikor már fáradnának. Sétálj nagyokat a depóban, lesd meg a műhelytitkokat, beszélgess a pilótákkal, szerelőkkel. Élvezd az év utolsó versenyének minden pillanatát.
Hidd el, ez az a nap, amikor minden versenyző úgy érzi majd, hogy húznia kell még egy lapot 19-re. Mindenki úgy érzi, hogy talán jobb kockáztatni, jobb kihozni a maximumot a technikából és önmagukból, mint azon keseregni a karácsonyfa alatt teli hassal, hogy ez az év azért sikerülhetett volna jobban is.
Így tehát egy dolog biztos: izgalomban, csúcsdöntési kísérletekben most sem lesz hiány. A Dragracing.hu által szervezett verseny ismét azt adja majd, amit az elmúlt évek során megszokhattatok: tehetséges pilótákat, profi időmérést, többszörösen kezelt ragasztózott pályát és több ezer lóerőt.
Töltsd velünk ez a napot a kiskunlacházi reptéren és mi megígérjük neked: nem fogsz élmények nélkül távozni. Találkozzunk 2022. október 02-án az Országos Bajnokság záró futamán és szorítsunk együtt minden pilótának, hogy boldogan zárja ezt az évet
Szombat:
08-18:00 h Gyorsulási verseny autó OB + Motoros Dragracing kupa
07:45 – tól: Kapunyitás
08:00 – tól: Autós, Motoros gépátvétel
08:00 – 09:00: Autós, Motoros időmérő edzés
09:00 – 09:30: Motoros időmérő edzés
09:30 – 10:15: Opel kategóriák
10:15 – 11:30: Autós időmérő edzés
11:30 – 12:00: Motoros időmérő edzés
12:00 – 12:30: Diesel és Opel kategóriák
12:30 – 13:30: Autós időmérő edzés
13:20 – kor: Motoros gépátvétel vége
13:30 – 13:45: Motoros időmérő edzés
13:45 – 14:30: Motoros Döntők
14:30 – 16:30: Autós időmérő edzés
16:00 – kor autós gépátvétel vége
16:30 – 18:30: Autós döntők
18:30 – tól: Díjkiosztó
Belépőjegy árak:
Szombat egy napos jegy: 4.000.-Ft / fő, 10 éves kor alatt ingyenes.
Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
Dragracing.hu
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Kiskunlacházi reptér,
Dátum
2022.10.02
Web
www.facebook.com
Programok
Gyorsulási verseny, Autós találkozó, Klubtalálkozó
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!