A Carstyling.hu Tuning Show által folyamatosan épülő nemzetközi kapcsolatoknak köszönhetően idén is több európai rendezvényen lesz lehetőség hazai autók kiállítására – jelentkezz, és állítsd ki akár Te is az autódat külföldön! Nézzük először a tavaszi kínálatot!


1. Tuning Show Cracow

Helyszín: Krakkó, Lengyelország
Távolság: 394 km Budapesttől
Dátum: május 7-8.
Utazás: egyénileg
Bepakolás: május 6. péntek, 10:00-18:00
Extra: ingyenes szállás, valamint transzport a hotel és a show között autónként két fő részére, péntektől vasárnapig

Lengyelország egyik legnagyobb tuning kiállítása 10 magyar autónak ad lehetőséget a részvételre nem csak a rendezvényen, hanem annak szépségversenyén (Wojna Polnoc-Poludnie) is. Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania, hivatalos konvojt nem szervezünk, mert a buli sajnos éppen üti a Tuning World Bodensee-t.

A jelentkezéseket továbbítjuk a szervezők felé, a kijutási és kiállítási infók tekintetében pedig természetesen segítünk.

Jelentkezési határidő: április 29.



2. Romanian Tuning Show

Helyszín: Bukarest, Románia
Távolság: 900 km Budapesttől
Dátum: május 13-15.
Utazás: Konvojban illetve trailerrel – részletek alább
Bepakolás: május 12. csütörtök, 14:00-20:00
Extra: autónként két fő részére ingyenes hotelszoba reggelivel, valamint vacsorával, autók ingyenes traileres szállítása Békéscsabáról a helyszínre és vissza

Több szervezőgárda közös összefogásaként kerül sor idén májusban Románia eddigi legnagyobb tuning showjára, melynek a bukaresti Romexpo ad otthont. A szervezők 8 magyar autónak kínálnak részvételi lehetőséget a rendezvényen, akiknek nem csak a szállását és ellátását, de az autók leszállítását is állják Békéscsabáról a helyszínre és vissza. A szállítási rész jelenleg szervezés alatt áll, az eddigi infók szerint egy 8 férőhelyes, tuning autók felpakolására megfelelő paraméterekkel rendelkező trailerrel, mellette pedig egy, vagy két kisbusszal utazunk. A traileres szállítás mindenképpen ingyenes lesz, ami még nem teljesen tisztázott, a buszos út, melyre a szervezők tőlünk is kértek ajánlatot. Akinek esetleg van megbízható, olcsó kontaktja 16 fő oda- és visszaszállítására a megadott időpontokon, kérjük jelezze felénk a lenti email-címen!

A 8 autón felül, limitált számban további lehetőség is adott az autók „saját lábon” történő kivitelére és kiállítására, akik a kamionnal, és a busszal együtt konvojban tehetik meg az utat a helyszínig. Számukra szintén ingyenes a hotel és az ellátás.

A jelentkezéseket továbbítjuk a szervezők felé, az autók közül ők választják majd ki a számukra tetszetős példányokat mind a traileres, mind az egyénileg utazós verziók tekintetében.

Jelentkezési határidő: május 2.



3. Swiss Tuning Show 2011

Helyszín: Genf, Svájc
Távolság: 1269 km Budapesttől
Dátum: május 28-29.
Utazás: konvojban
Bepakolás: május 28. szombat reggel
Extra: megfelelő érdeklődés esetén a túra megszervezése és magyar stand felállítása a helyszínen

Svájc vezető tuning rendezvénye immáron ötödik alkalommal, évről-évre színvonalasabb felhozatallal kerül megrendezésre. Idén egy közös túra keretében elsőként látogatunk ki hozzájuk, valamint standhelyet is béreltünk a show-n a hazai autóknak.

A túrára még egy szabad helyünk van, így aki csatlakozna hozzánk a hétvégén, lehető leggyorsabban jelezze szándékát! Költségekben az út ránk hárul, ez cirka 1.200 km-t jelent egy irányban, a becsült költség útdíjakra autónként 50 Euro. Szállás tekintetében egy szabad szobánk még van, két fő részére, reggelivel, térítésmentesen!

A rendezvényre május 27-én pénteken, 18:00 óra magasságban indulunk, és várhatóan másnap reggel 8 körül érünk oda. Bepakolni az autókat, valamint standot építeni délelőtt 11-ig lehet, a nyitás 14:00-kor van.

Vasárnap, a zárást követően (18:00) szintén konvojban jövünk haza.

Még valami: ha valaki nem kiállítóként, csak simán látogatóként nézné meg a rendezvényt, és tervezi is a kiutazást, szintén írjon: jó pár ingyenes látogatói jegyet kaptunk ajándékba, amit szívesen megosztunk honfitársainkkal ;)

Jelentkezés kiállítónak

Amennyiben bármelyik kiállítási lehetőség felkeltette az érdeklődésed, a következőképpen tudsz jelentkezni: írj egy e-mailt a [email protected] címre, melyben add meg neved, telefonszámod, Carstyling.hu azonosítód, valamint azt, hogy melyik rendezvényre, vagy rendezvényekre jelentkezel. Ezt mi visszaigazoljuk, majd a jelentkezési határidők lejártával – illetve amint kapunk visszajelzést a szervezőktől – tájékoztatunk a továbbiakról.

Amennyiben kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, tedd fel e-mailben, vagy itt a fórumban.

Várjuk jelentkezésetek!