Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Abban az estben, ha valaki nem találná elég erőteljesnek és gyorsnak az 507 lóerős M6-osát annak egy kiváló alternatívát kínál a G-Power. A Német tuning csapat két kompresszor segítségével 128 extra lóerővel vértezte a BMW 5.0 literes V10-es erőforrását.

A G-Power egy-egy mágikus hatású ASA T1-12-es kompresszort installált mindkét hengersorra, ezáltal pedig a menetteljesítmények is jelentősen javultak. A felhergelt 6-os BMW-nek álló helyzetből 100 km/h-ra eléréséhez mindösszesen 4,6, 200-ra 11,9, 300-ra pedig 34,5 másodpercre van szüksége. Már szinte mondanom se kell, hogy a gyári 250 km/h-ás elektronikus sebesség korlátozás már a múlté, és akár 320km/h-val is száguldhatunk

Az optika terén a G-Power bölcsen a kevesebb a több elv alapján készítette el saját elképzelését. Az autó legszembetűnőbb változása mindenképpen az új, nagyobb légbeömlővel ellátott első lökhárító. Ezt kiegészítve új küszöbök, egy diffuzorral ellátott hátsó lökhárító és egy 21”-os G-Power Silverstone felni garnitúra teszi teljessé az összképet.

Mindezt mennyiért? Egészen pontosan 183.000 eurót kell letennünk az asztalra ha egy G-Power M6-ossal szeretnénk villogni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!