Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A neves német BMW tunerként ismert G-Power legújabb munkája az M6-ost veszi alapul, ami már most nem csekélyebb címet tudhat magáénak, mint a világ leggyorsabb négyüléses kupéja – legalábbis a cég állítása szerint.

Mindehhez a motor természetesen nem maradt meg gyári állapotában. Sőt olyannyira, hogy teljesen cserére is került: a G-Power egy korábbi munkája, az M5 Hurricane RR blokkját szerelte az autóba, ami 7.500 és 8.000-es fordulat között 800 lóerőt és ugyanennyi nyomatékot tesz le az aszfaltra.

A cég közleménye szerint, a csaknem kéttonnás luxusautó ebben az állapotában kevesebb, mint 4.35 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, míg a 200 km/órát mindössze 9.5 másodperc alatt éri el. A 300 km/órás tempó pedig 24.9 másodpercet vesz igénybe.

Hogy a száguldás biztonsággal is érhessen véget, a csomag nagyteljesítményű fékrendszert, valamint kilencféleképpen állítható sport futóművet is tartalmaz. Felnik terén a G-Power saját, 20 hüvelykes garnitúráját kínálja az autóhoz, elől 255/35ZR20, hátul 285/30ZR20-as abroncsokkal.

A csomag részeként aerodinamikai szett is került az autóra, mely karbon kötényből és hátsó légterelőből áll össze. Az utastér sem maradt parlagon, sport kormány, komplett bőrözés valamint szintén karbon borítások gondoskodnak a szükséges pluszról.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!