Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Még alig mutatták be az új 6-os BMW coupet, az AC Schnitzer rögtön le is csapott rá azzal a jelszóval, hogy semmi sem olyan jó, hogy ne lehessen még kicsit javítani rajta.

A tuning alapja a mutatós felni. Az autó 20 colos, ötágú AC Schnitzer Type IV. felniken nyugszik. Az ötszög a közepén, a tárcsákat látni hagyó vékony küllők és a szegecsek körben tényleg szemet gyönyörködtetőek. Elől 245/35-ös, hátul 285/30-as gumiknak köszönhető, hogy egy-egy sportos indulásnál majdnem 30 centi széles nyomot fest az aszfaltra. Emellett 25 mm-es ültetést is eszközöltek az autón.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A spoilerek fejlesztésére sem a sufni jelző illik, hiszen aerodinamikailag is tökéletesen megfelelnek a követelményeknek. A kit magában foglal egy első, egy oldalsó és egy hátsó kiegészítőt. A két kipufogó oldalanként egy csőben, de két nyílással végződik.

Bár a motorhoz nem nyúltak, azért álljanak itt az adatok. A 4.4-es V8-as 5.3 másodperc alatt éri el a 100-as tempót, mindezt úgy, hogy 325 Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!LE-t és 447 Nm-t teljesít. 1/4-ed mérföld sem tart tovább neki mint 13 másodperc.

Mit tehetnék még hozzá? Igazán szeretem a BMW-ket, de ezt egyenesen imádom! A többiről beszéljenek a képek.