Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Immáron ötödik napja áll a bál a BNV területén, ahol a legnagyobb hazai autókiállítás, az Automobil 2005 továbbra is nyitott kapukkal várja a négykerekűek szerelmeseit. A show számunkra legérdekesebb pontja, a Maxi Tuning pavilon számos standjával – köztük a mienkkel - exkluzív látnivalót kínál mindenkinek a hazai autótuning világáról.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A kétszintes pavilon rogyásig telt szebbnél-szebb magyar autókkal, melyek hazai cégek, és magánszemélyek munkáját egyaránt dicsérik, de helyet kaptak itt olyan ismert nagy értékű sportautók is, mint a Ferrari F50-es, vagy a narancssárga Lamborghini Murcielago. A helyszín kialakítása szinte körbevezeti az érdeklődőt az egyes standokon és látnivalókon, az egyirányú bejárásnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy még csak véletlenül sem kerül ki egyik érdekesség sem a látóterünkből.

A főkapun belépve rögtön a MAXI Tuning standjába botlunk, ahol több „ereklye” mellett a nagysikerű magazin eddig megjelent számait vásárolhatjuk meg igen kedvező árakon, mindezt persze csinos hostess-lányok kíséretében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Továbbhaladva, a bal sarkot a számos ismert márka nagy- és kiskereskedelmével foglalkozó, igen kiterjedt autó felszerelés és tuning termékpalettát felvonultató Kábex standja foglalja el. A helyszínen közel 600-féle termék közül válogathatunk, vagy információhoz juthatunk a cég új szolgáltatásaként futó O.CT chiptuning lehetőségeiről.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Mellettük áll a mi standunk, ahol Ruddee, Poznamokus és Szilvi-OC autóját tekinthetitek meg teljes életnagyságban, a háttérben pedig Bishop kollega nagysikerű videói futnak egy kivetítő segítségével. Velünk szemben az O.CT Tuning igen komolyan felszerelt fekete-sárga színekben pompázó standja áll, a jelenlegi legfrissebb project, a Porsche Carrera 911 4S kíséretében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A következő sarkot a Somogyi Audio Line és a Mammut HiFiközpont neve fémjelzi, a már jól ismert kék 4-es Golffal a Somogyisok, valamint egy brutálisan felszerelt Chevy Pickup-pal a Mammut HifiKözpont részéről. A két autóból egész álló nap üvölt a zene (rosszabb esetben bass test, vagy Kraftwerk :)). Mindkét autó hihetetlen jól és hangosan szól, olyannyira, hogy képesek elnyomni minden más hangzást a pavilonban, ha igazán feltekerik a fiúk a hangerőt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A látnivalók sora az emeleten folytatódik tovább, ahol elsőként a Tunershop standját tekinthetjük meg, természetesen két igen kellemesen felgyúrt Honda Civic kíséretében. Mellettük a Piton Car Audio Volkswagene, valamint egy modellautós stand (GrimRC Off-Road Racing Team) következik.

A következő sarok az Autoplastic-A tulajdona, három felismerhetetlenségig átalakított Suzukival. Külön érdekesség Sámpi autója, mely az eredetitől igencsak eltérő fronttal és motorháztetővel köszönti a nézelődőket.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Mellettük a H&H Design foglal helyet, természetesen a két „nagyágyú”, Nakamura és Corsatuner gépeivel. Utóbbiban a múlt héten nyerte el végleges formáját az utastér, érdemes vetni rá egy-két pillantást! Szintén ehhez a standhoz tartozik egy átgyúrt Nissan Micra, valamint egy kétszínű fényezéssel ellátott Honda Civic is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az emeleti részt a Velúr Dekor, a DRM és Diesel Tuningbox termékeket forgalmazó Autó Bálint, a lexus lámpák „mekkájaként” közismert Auto Design, és a Janó Dob standja zárja, autók terén pedig egy rendkívül szép belső kialakítású piros Civicet és egy tuning Citroen C3 kabriót tekinthetünk meg.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Újra földszinten: egy átépített Ford Focus, mellette ufótámadás, azaz FUSION minden mennyiségben. A cég jókora standdal, színpaddal, valamint mérhetetlen mennyiségű zöld emberkével várja az érdeklődőket. A színpadon folyamatos live DJ mix szól, kellemes progresszív dallamok kíséretében, megfelelő alaphangot adva ezzel az egész pavilonnak (már ha a Somogyi/Mammut páros hagyja :)). A stand mellett Emmenegger autója, valamint egy igen komoly HIFI beépítéssel rendelkező Honda S2000 áll.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az igazi csemegék a végére maradtak: az RX8 kupa egyik pályaautója, valamint két átalakított Acura RSX vonzza a tekinteteket. Az egyik gép a már Tokio Auto Show-t is megjárt Greddy demóautó, természetesen Zsola-4 tulajdonában. A sort pedig „Mr. Lóerő” két autója a már említett F50-es és a Murcielago zárja, melyekben ez alkalommal is bárki fotót készíttethet magáról.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyszín remek hangulatban és számos látnivalóval várja az érdeklődőket egészen a vasárnap este 6 órás zárásig. Hétvégén a Fusion színpadán bemutatók és zenés show is várható, így aki még nem tette meg, mindenképpen látogassa meg a 24-es pavilont a héten. A MAXI Tuning stábjának pedig ezúton is gratula a nagyszerű szervezésért, és hogy részt vehetünk ezen az eseményen - valahogy így kell ezt csinálni!

További részletek a galériában!