Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Breyton estében nem volt kérdéses, hogy a legújabb tuning programjuk alapjául ismét egy BMW-t választanak. Jelen estben egy gyönyörű új 7-est.

A tervező csapat teljes erőbedobással dolgozott, hogy az eredmény mindenki számára kielégítő legyen. Alapos anyagválasztás és egyediség jellemzi a Breyton munkáit - ez pedig természetesen ez mostani projektjükre is igaz. A végeredmény pedig egy sportos, exkluzív, és tekintélyt parancsoló bömbi. Mondjuk teljesen elfogulatlanul mondhatom, szinte minden új BMW ilyen:)

Ideje most már a változtatásokról is szót ejteni. Az autóra ízléses első és hátsó lökhárító, valamint méretes papucsok kerültek. A nyertes számok pedig 22 és 295/25. Kicsit pontosabban: 22”-os Breyton Magic Sport vagy Type 7-es felnik, elől 255/30-as, hátul pedig 295/25-ös abroncsokkal. További változásokon esett át az autó futóműve is. A sportosabb vezetési élmény érdekében 35mm-res ültetést megvalósító rugókat szereltek be, így a látvány mellett az úttartás valamint a kanyarstabilitás is jelentősen javult.

Végül nézzük talán a legfontosabb dolgot, a teljesítmény tuningot. A Breyton egy kis elektronikai optimalizálás segítségével 262 lóerőt és 600 Nm nyomatékot hozott ki a 730d-ből, mely kb. 20%-os teljesítménynövekedést jelent. A csúcsot pedig az 510 lóerőre izmosított 6-literes benzines 7-es BMW jelenti, melynek végsebességét a 312 km/h-ban sikerült tetőzni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!