Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Sportos lelkületű BMW 6 tulajdonosok a célcsoportja a Lumma Tuning műhely legújabb alkotásának, mely egy karbonból készült optikai csomagot takar. A szett, melyet Horst Lumma tervezett, a CLR 600 fedőnevet kapta, sportosan agresszív arculatot sugall a külső szemlélődök felé.

Az optikai elemek egytől-egyig festhető karbonból készültek, mind a az első és hátsó diffúzoros kötény, a lökhárítók, a küszöbspoilerek, a sárvédőív szélesítések, a hátsó szárny valamint a tetőn található kisebb légterelő tekintetében. Az anyagválasztással az autóra került plusz elemek súlyát kívánták kompenzálni, amivel egyúttal tőbb kilogrammot sikerült le is faragni az autó (gyári) össztömegéből. Továbbá kiegészítő elemek is találhatók a csomagban mint például az első és hátsó lökhárítóba intagrált, parkolást segítő kis kamerák - távolság érzékelővel felszerelve - valamint az új fényszóró mosó rendszer.

A demó autón több, a Lumma Designtól beszerezhető egyéb elem is megtalálható. Rendelhető a BMW-hez sport, illetve verseny fékrendszer, 20 colos, 255 illetve 305-ös nagyteljesítmnyű abroncsokkal szerelt kétrészes felnigarnitúra, valamint sebesség függvényében szintet váltó felfüggesztés is. A Lumma demóautója 300 km/órás végsebességre képes, amelynek az 5 literes V10-es egységéhez nem nyúltak, mondván az általa leadott 507 lóerő és az 520 Nm-es forgatónyomaték teljes mértékben elegendő egy sportautóhoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!