Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Mint az megjósolható volt, a Honda házi tuningcége, a Mugen már a 2008-as Accord japán verziójának piacra dobását megelőzően egy szekérderéknyi kiegészítővel jelentkezett az új típushoz.

A szedán komplett aerodinamikai/optikai csomagot kapott, mely újraszabott első és hátsó lökhárítókból, küszöbökből, egy jókora hátsó légterelőből, valamin egy új hűtőrácsból áll össze. További kiegészítést képez a négykéményes sport kipufogórendszer, valamint a 10-küllős felni garnitúra, mely többféle árnyalatban áll a polgárok rendelkezésére.

A belső optikai tuningot tekintve a Mugen opciója kimerül egy szett alumínium pedálban, viszont a későbbieket tekintve minden téren több extra elem is várható az autóhoz, köztük futómű, és sport fékrendszer is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szigetországban az Accord mint 5. generációs Inspire létezik, hivatalos megjelenése a kereskedőknél pedig december 21-én (azaz pont ma) esedékes. A 3.5 literes, V6-os 280 lóerős i-VTEC motorral felszerelt Inspire mindössze egy apró optikai vonásban tér el az amerikai piacra gyártott modellektől: a hátsó lámpák felső része a rendszámig nyúlik a japán verzión.

Na és persze ne feledjük a jobbkormányt sem.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!