A tuning világban már megszokhattuk, hogy néha egy egyedi változat hamarabb jelenik meg, mint ahogyan a széria verzió forgalomba kerülne. Ez történt Genesis Coupe estében is, hiszen az autót majd csak 2009 tavaszától lehet megvásárolni, de az idén már megcsodálhatunk néhány érdekes tuning elképzelést is.

A Genesis pedig adja magát egy ütős csomaghoz: sportos vonalvezetése és a gyárilag akár 300 lóerős teljesítménye kiváló tuning alapanyag. Az első Genesis kupé koncepciót Rhys Millen jegyezte, de a másodikat már egy igazi nagyágyú fogja prezentálni, név szerint a HKS. Az autót egyébként először majd az idei SEMA shown csodálhatja meg a nagyérdemű.

A HKS hírnevéhez méltóan ütős teljesítmény pakkot tervez az európai piacra készített gyengébbik, Genesis Coupe 2.0 literes 215 lóerős aggregátjához. Lesz minden, amit egy vérbeli HKS autótól elévárhatunk: HKS GT Turbó csomag, saját készítésű, megerősített motoralkatrészek, sport kipufogó rendszer, újraprogramozott vezérlő elektronika, nagyobb teljesítményű Super Mega Flow légszűrő installáció. A dögös külsőért és a sportosabb vezetési élményről pedig HKS Hipermax III, állítható magasságú és keménységű futómű, valamint a tökéletes aerodinamikai jellemzőkkel felvértezett optikai csomag gondoskodik majd.

Egy HKS autó estében elengedhetetlenek a hasznos elektronikai visszajelző rendszerek, ezért a Genesis múszerfala sem fog hiányt szenvedni bennük.

További részleteket majd élőben Las Vegasban, vagy esetleg egy későbbi cikkünkben tudhattok meg erről a nem mindennapi autóról.