Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német JMS a legújabb Audi A3 ötajtós változatát vette kezelésbe egy kellemes ráncfelvarrás erejéig. A csomag szokás szerint a Racelook fedőnevet kapta, az eddig bemutatott munkákhoz képest pedig határozottan jól sikerült.

A módosított első és hátsó lökhárítókból, egyedi hűtőrácsból, valamint küszöbökből álló optikai szett amellett, hogy szépen illeszkedik az A3 vonalaihoz, átgondolt koncepcióról is árulkodik. Az Audikra jellemző 3-as osztású beömlőt - kiömlőként - a hátsó elemre is adaptálták, a mindkét fertályon megjelenő vágott motívumok pedig szépen keretbe foglalják az autót. Ami kissé szokatlan, a tetőszárny kialakítása, de egy kis jóindulattal ebben sem találhatunk semmi kivetnivalót.

A hátsó lökősön látható középső, TT-t idéző kipufogó kivezetés egyelőre még csak prototípusként létezik (eredetileg rejtve van), viszont remélhetőleg belekerül majd a kész csomagba is. A gyári futóművet állítható magasságú szett váltotta fel, mely elől 5.5, hátul pedig 4.5 cm-el hozza közelebb az aszfaltot. Felnik terén 19 colos garnitúra tartozik a Racelook A3-hoz, alacsony profilú, 225/35R19 abroncsokkal.

A teljes csomag ára egyébként valamivel több, mint 4.500 euro (kb. 1.100.000 HUF), melynek több mint felét az impozáns keréktárcsák teszik ki.
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!