A korábbi HKS és Rhys Millen által készített Hyundai Genesis Coupe koncepciók mellé megérkezett immáron a harmadik elképzelés is a Street Concepts prezentálásban. Egy korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy a Genesis alaphelyzetben is sportos, és kiváló tuning alapanyag, de ezt érdemes ismét megemlíteni. Véleményem szerint régen volt már a Hyundai-nak ilyen gyönyörű vonalvezetéssel megáldott autója, a legújabb tuning változat megjelenése pedig kenterbe veri az eddigieket. Az autó különleges fekete, lopakodó vadászgépet idéző rejtő színe, valamint a komplett optikai csomag tökéletes egységet alkot.

A teljesítményről egyenlőre nem sok információnk van, de az új kipufogó és levegőszűrő rendszernek köszönhetően a gyárilag 300 lóerős 3.8 literes V8-as erőforrás biztosan izmosodni fog. A kérdés már csak az, hogy mennyire.

A látványról a képek önmagukért beszélnek. Az új egyedi hűtőrács, az egyedi fényezés, az APR hátsó szárny, a 19”-os Volk felni garnitúra és még számos ötletes megoldás valóban egyedi és látványos külsőt kölcsönöz az autó számára - legalábbis az előzetes látványterv szerint.

A Street Concepts-nek köszönhetően immáron három Hyundai Genesis képviselteti magát az idei SEMA Show-n.