Mint azt már sokan tudják, az új-zélandi cég idén jelentős termékfejlesztéseket hajtott végre mind a hajó-hifi, mind az autó-hifi terén. Tavaly már bemutatásra került az iPod vezérlős autós fejegység és idén dobták piacra a hajós változatát is. De az újítások nem csak ezen a területen figyelhetők meg. Az autós hangszóró és erősítő kínálat is jelentősen átalakult. A régi csúcskategória, az NV gyártása megszűnt és a már régről ismert Powerplant lépett a helyébe. Ennek következménye volt a Powerplant széria termékkínálatának az átalakulása és egy teljesen új széria a Reactor bevezetése. Az elmúlt években sokan szembesültek azzal, hogy az Encounter és a Powerplant széria között nagy volt az űr, mind teljesítményben, mind árban.

De ennek mára már vége. A Reactor széria megjelenésével ez az űr megszűnt. A gyártó célja is ez volt, hiszen így az autó-hifi piacon jelentős rétegeket érhet el. A Reactor széria megjelenésében erősen hasonlít a 2006 Powerplant szériára, azonban jelentősen modernebb és átdolgozottabb technikai paraméterekkel rendelkezik.


A termékcsalád minden tagjára jellemző a szürke és a fekete szín, melyek elegánssá teszik a termékeket. Ennél a szériánál is törekedtek arra, hogy azok is szívesen válasszák a FUSION márkát, akik eddig a zöld szín dominanciája miatt nem tették.



A Reactor széria erősítőkínálata a másik két szériához hasonlóan jónak mondható, hiszen van 4 csatornás, 2 csatornás és monoblock erősítő is a termékpalettán. Az RE-AM90040 ennek a szériának a 4 csatornás erősítője, mely 900 wattos maximális teljesítményével kiválóan alkalmas mind a komponens szettek, mind a koaxok hajtására. Az RE-AM45020 akár az előbbi kistestvérének is nevezhető. Ez a Reactor széria 2 csatornás erősítője, melynek maximális teljesítménye 450 watt. Remekül boldogul akár a szettek hajtásáról, akár egy kisebb mélyláda hajtásáról legyen szó. Nem hiába van ez az erősítő az RE-PK1120-as BASS-PACK –ban. Ennek a terméknek nagy előnye, hogy a vásárlónak nem kell autó-hifi specialistának lennie. Nem kell bajlódni a termékek összeválogatásával, hiszen a csomagban minden megtalálható, amire szüksége lehet az embernek. A gyári hímzett reflex ládában kapott helyet a 30 cm-es mélynyomó, ehhez párosítva a 2 csatornás erősítő és természetesen a csomag tartalmazza a kábeleket, valamint a szerelési segédanyagokat (gégecső, biztosíték, biztosítékház, stb.) is. És természetes ez a széria sem maradhat monoblock nélkül. Az RE-AM90010 900 wattos maximális teljesítménye révén remekül használható nagyobb mélynyomók meghajtására is. Ez az erősítő található az RE-PK2120 BASS-PACK-ban, mely a már előbb említett csomag duplanyomós változata. A szintén hímzett gyári ládában kapott helyet a két darab 30 cm-es mélynyomó. A csomag itt is tartalmazza tehát a nyomókat gyári, hímzett reflex ládában, az erősítőt, a kábeleket és a szerelési segédanyagokat.


A Reactor szériában is két méretben találhatunk komponens hangszóró szett. A nagyobbik az RE-CM650 6.5”-os, 260 wattos és ennek a kistesója az RE-CM5250 5.25”-os, 200 wattos. A szettek beépíthetősége rendkívül jónak mondható a hangváltó mérete miatt. Könnyen elhelyezhető az ajtó paneljának takarásában. A hangszórókínálatban természetesen megtalálhatóak a koax hangszórók is. Az RE-FR6930 úgynevezett 3 utas nagyovál hangszóró, mely 6x9”-os és 275 wattos. 3 utas koax hangszóróból megtalálható még a termékpalettán az RE-FR6530, mely 6.5”-os és 200 wattos. 2 utas hangszórókból az RE-FR5250 5.25”-os, 150 wattos és az RE-FR4020 4”-os, 130 wattos áll a vevők rendelkezésére.


Mélynyomók terén a kínálat két típusból áll. Az RE-SW120 30 cm-es, 600 wattos, míg az RE-SW150 40 cm-es, 750 wattos.