Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Amikor az első négyajtós Porsche hivatalosan csak egy garázsból kikandikáló orr formájában létezett, a 9ff már akkor lecsapott az új Panamerára. Bár a típus megjelenése azóta jövő év áprilisára csúszott, az újabb látványtervekből már van merre továbbhaladni – Photoshop formájában legalábbis.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A 9ff mérnökei nem kizárólag házon belül ültek a tervezőasztalhoz. A hírek szerint a neves Porsche tuner cég – a moszkvai Top Car Designs óvó szárnyai alatt – a Cardi csapatával bútorozott össze a Panamera projekt erejéig. Míg a Cardi a vizuális örömökért felel, addig a 9ff azt teszi, amihez a legjobban ért: teljesítmény terén hozza ki a maximumot a Cayenne-ből adaptált orrmotorból, valamint rájuk vár a kaszni, és annak a tervek szerinti átalakítása is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Persze mindez még odébb lesz, hiszen az autó egyelőre csak világító pixelek formájában elérhető, az első látványok azonban már el is készültek időközben. A Cardi első körben a tetőt kivéve minden kasznielemet újratervezett, ugyanakkor készült egy szerényebb verzió is, a szokásos lökhárítók-küszöb párosítással is – na és persze ne feledjük az újragondolt motorháztetőt sem.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A tervezett mechanikus átalakításokról értelemszerűen szintén korai még beszélni – annyi biztos, hogy a motorikus kúra mellett a váltó, a fékek, valamint a futómű is átalakításra kerül. Az viszont borítékolható, hogy ha a rekord gyáros 9ff ráteszi a kezét egy autóra, az végül minden lesz, de gyenge semmiképpen sem.