Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Habár az első új Nissan GT-R hivatalosan csak 2009-ben érkezik az öreg kontinensre, az európai tuningcégek sem restelkednek a különböző kiegészítések fejlesztésében. A japán márka üdvöskéit előszeretettel kezelő német Cobra N+ az elsők között jelent meg teljes körű optikai és teljesítménynövelő csomaggal a típushoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Motorilag a cég már a második generációs, 478 lovas verziót vette kezelésbe. A módosítás lelkét a turbónyomás viszonylag kevés, mindössze 0.15 barral történő megemelése jelenti, mellé némi elektronikai tuning, egy pár sport levegőszűrő, valamint metálkatalizátorokkal ellátott rozsdamentes acél kipufogórendszer került az autóra. A végeredmény nem kevesebb, mint 543 lóerő és 680 Nm nyomaték formájában realizálódott.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Futómű terén 21 hüvelykes, háromrészes könnyűfém garnitúrát kínálnak a csomaghoz, melyhez többféleképpen állítható sport felfüggesztések húzzák közelebb a kasznit. A nagy felnik indokoltak is, hiszen egyébként aligha férnének mögéjük a Cobra 405 mm-es, nyolcdugattyús nyergekkel operáló fékei.

A nagyobb erőt és jobb menetteljesítményt alátámasztandó, a GT-R impozáns optikai-aerodinamikai kiegészítést is kapott. Nagy légbeömlőkkel szerelt első szoknya, koptató, egy pár szolid küszöb, valamint diffúzorral ellátott hátsó lökős felel a jobb légellenállásért és leszorító erőért. A designról a Cobra színeiben húzott sárga csíkok gondoskodnak kaszniszerte, sőt, még a felnikre is jutott belőlük.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az utastérbe kézzel varrott bőr és alcantara kárpit, karbon sportülések, valamint hatpontos biztonsági övek kerültek, továbbá rendelhető opcióként teljes bukóketrec is kérhető. Ez utóbbi minden bizonnyal a cég durvábbik, elsősorban nem utcai használatra szánt szetápjához ildomos: a Cobra N+ Race Performance csomaggal az autó már 620 lóerőt, és valamivel több mint 800 Nm nyomatékot teljesít .

A kiegészítések gyakorlatilag az új Nissan GT-R-rel együtt, 2009 tavaszától jelennek meg Európaszerte.