Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Miközben a Porsche magas fokú tuningjára specializálódott 9ff műhely durvábbnál durvább koncepcióitól hangos a világháló, a DraXster 911, és a még mindig titkok övezte GTT 900 mellett a utcai vonalat sem elhanyagolják el: az óévet a Cayenne egy speciális változatával búcsúztatják, mely könnyen lehet a legerősebb változat, amit ebből a típusból kihoztak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az elmúlt években számos Cayenne csomag látott napvilágot, rendszerint 500 és 700 lóerő között, a 9ff azonban szinte presztízst csinál a rekorder Porschékból: az ő változatuk nem kevesebb, mint 725 lóerőt teljesít! Hogy mindezt hogyan érték el, egyelőre nincs pontos információnk, azonban ekkora teljesítményhez biztos, hogy nagyobb teljesítményű turbók, és hűtők alkotják a módosítások lelkét.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A matt fekete fényezésű SUV, félkész motorral már az Essen Motor Show keretei között látható volt. A külsőn alig-alig változtattak, a festés mellett több műanyag elemet karbonra cseréltek, ami a könnyítés mellett optikailag is feldobja az autó megjelenését. Egyedüli újdonság a motorháztető, a módosított lökhárítóval párosított jókora diffúzor hátul, némi lámpamaszk, és persze a feketére fújt felni garnitúra.