Az elsősorban Audi tuningra specializálódott B&B néhanapján előszedi a Volkswagen fajtiszta típusait is – ekkor azonban borítékolható, hogy a végeredmény nem lesz egyszerű. A német cég az utóbbi idők egyik legvonzóbb kabriója, az EOS 3.2 literes V6-osát vadította meg – ahogy rájuk jellemző – elsősorban teljesítmény szempontjából.

A gyárilag 250 lóerős motor a kúrát követően nem kevesebb, mint 500 lóerőt, és 650 Nm nyomatékot juttat az első kerekekre, mellyel az állórajtos 100 km/h-ás sprintet mindössze 4.3 másodperc alatt abszolválja. Nem kell sokáig fáradnia a jobb lábunknak a 200-as tempó eléréséhez sem, alig több, mint 8 szekundumot követően már itt jár a mutató, a 308 km/h-ás végsebességhez vezető úton.

A módosítások lelkét a B&B ikerturbó rendszere alkotja, mely átalakított hengerfejjel, új benzinpumpával, valamint egy komplett sport kipufogórendszerrel együttműködve duplázza meg a gyári pacik számát.

Optikailag szolidabb szabású körbespoiler, valamint 19”-es felni garnitúra került felszerelésre, a mentestabilitásról pedig ültetett futómű gondoskodik.

Kéne.