Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Már megszokhattuk, hogy a KW Gmbh és az O.CT hazai képviselete, az O.CT Tuning Hungária Kft. minden évben maradandó nyomot hagy a Carstyling.hu Tuning Show látogatóinak emlékezetében. Idén sem lesz ez másképp, hiszen a tőlük megszokott színvonalas felhozatal munkák mellett egy igazi gyöngyszemet is bemutatnak a nagyközönségnek.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A fenevad pedig nem más, mint egy 2007-es gyár fejlesztésű, valódi Porsche Super Cup versenyautó, mellyel Walter Csaba számos szép eredményt ért már el, hosszú távú külföldi versenyeken, többek között Nürburgringen. Hazai viszonylatban pedig ezzel az autóval szerzett abszolút bajnoki címet tavaly, az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság F csoportjában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A csaknem 100 millió forint értékű autó 179-es rajtszámmal indult a 2008-as szezonban. A motor lökettérfogata 3600 ccm, teljesítménye kereken 400 LE, mind emellé pedig 1150 kg-os tömeg párosul. Csaba legjobb körideje az autóval 1:51.856 másodperc, a 4.381 méter hosszú Hungaroringen, az eredményben pedig természetesen nagy része van a hazai O.CT által forgalmazott alkatrészeknek is. Speciális verseny gátló-rugó készlet került alá, egészen pontosan a KW Competiton 3 way for circuit race, valamint egy Porsche verseny ABS rendszer is felszerelésre került.

A Porsche természetesen csak az egyik csúcs tuning vas az O.CT standjának felhozatalából, nézd meg Te is őket élőben április 11-13 között Budapesten, a Hungexpón a Carstyling.hu Tuning Show 2009 keretei között!