A Carstyling.hu Tuning Show 2009 nem fog szűkölködni a luxus tuningban sem: partnerünk, a Lumma- és Breyton Magyarországot megtestesítő Lubrinvest BMWay Design Kft. jóvoltából több, a két neves márkával fémjelzett BMW nemesedik már hazánkban is!


A fő attrakciót vitathatatlanul az Essen Motorshow sztárjaként debütált hófehér Lumma Cayenne jelenti. A teljesen átalakított, mintegy 190.000 Euro értékű hófehér Porsche Cayenne a maga 612 lóerejével és 23 hüvelykes felni garnitúrájával tekintélyt parancsoló jelenség az utakon, mindemellett az egyedileg bőrözött, fekete-fehér utastér is megér néhány misét.


A 635d Cabrio alapjaira épülő Lumma CLR 600S az egyedi optika mellett 335 lóerővel és 660 Nm nyomatékkal lett felvértezve. A fehér kabrió 5.4 másodperces állórajtos 100-as sprintre képes, és a Breyton Spirit Black, valamint Race GTS Matt Gun tárcsáit viseli.


A Breyton E92 aerodinamikai csomaggal megvadított Coupe a cég RACE CS fekete, króm peremes és RACE GTS ezüst 20"-os keréktárcsáival debütál a rendezvényen, s a 4 végződéses mély orgánumú kipufogórendszer az M3-éra emlékeztet.


A Breyton a legkisebbekről sem feledkezik meg, és ezt egy ébenfekete dukkózású 116i-vel prezentálja. A szintén fekete Race GTSR 18"-os garnitúrája világújdonságként itt mutatkozik be.


Végül, de nem utolsósorban, az X5-ösre épülő Lumma CLR X 530 kerül bemutatásra, mely a cég egyik legnagyobb optika szettje mellett egyedi, full karbon motorháztetővel debütál a nagyközönség előtt. A 350 lóerőig húzott motor mellett, a gépet a Lumma és a Breyton felnijeivel szerelik fel a show-ra, tekintélyt parancsoló, 22” méretben.

A két márkát kizárólagos importőri minőségben prezentáló Lubrinvest BMWay Design Kft átalakított BMW-ket és Porsché-ket kínál, akár rögtön készletről, az exkluzív felnik és külső-belső átalakítások mellett pedig minőségi futómű-, fék- és motortuningot kínálnak a két márkához. Találkozz velük, és az autókkal is személyesen, április 11-13. között Budapesten, a Hungexpón, a Carstyling.hu Tuning Show 2009 keretei között!