Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az orosz TopCar tuningműhely közzétette az első fotóit az általuk újragondolt Porsche Panameráról. Az egyelőre Photoshop szintjén létező képek idén ősszel, az Essen Motor Show keretei között válnak majd valósággá.

A cég már korábban is fenyegetőzött egy eget rengető, a teljes kasznit újraszabó optikai csomaggal, a mostani szett azonban vélhetően nem erről szól: annál is inkább, hogy bár a TopCar neve alatt jelent meg, egy másik orosz vállalkozás, a Cardi áll a műanyagos munkák mögött. Akinek esetleg nem ugrana be rögtön, ők az a cég, akik még év elején Volgát készítettek egy Porsche Cayenne-ből.

Amint látszik, a márka tuningja kevésbé drasztikusan is megy nekik, a 100%-ig karbon alapanyagokból készült Stingray szett ugyanis az eddigi legjobb, amit a négyajtós típushoz láthattunk. Átszabott első és hátsó lökősök, remekül eltalált küszöb, stílusos motorháztető és egy szolid hátsó szárny teszi sportosabbá a Panamerát, felnik terén pedig egy gyári méretű, ismeretlen garnitúra került betervezésre.

A hírek szerint a teljesítményről napjaink egyik legnevesebb Porsche tunere, a 9ff gondoskodik, ráadásul az aerodinamikai szettek gyártásában is aktívan részt vesznek majd. Essen-ben minden kiderül.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!