Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Kneibler Autotechnik egy régebbi típushoz, a BMW E46 M3-hoz kínál egy elsősorban motorikus opciókkal ellátott csomagot. A kompresszoros kúra eredményeképpen 459 lóerőt és 498 Nm maximális nyomatékot hoztak ki a kupéból.

A Turbomex gyártotta feltöltőt a méltán híres BMW guru, a G-Power mérnökeivel karöltve építették az autóba, további módosításként pedig egy komplett rozsdamentes sport kipufogórendszer is felszerelésre került.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A megszaladt lóerők mellé a Stoptech elől hat-, hátul négydugattyús fékeit állították csatasorba, a tárcsák hűtését pedig a Stahlbus légbevezetőivel oldották meg. A brutális erő úton tartásához a KW futóművére és stabilizátoraira esett a választás, a koronát azonban egyértelműen az elől 20x8.5, hátul 20x11 hüvelykes felnik teszik fel az autóra. A brutális Oxigin garnitúra – pláne az ültetéssel – remekül illik a BMW-hez, a görgőkre pedig a Hankook 255/30/20, valamint 305/25/20 méretű abroncsait feszítették.

A komplett szett egyébként, a felnikkel együtt cirka 25.000 Eurót (6.8 millió HUF) kóstál, a képeken látható lambó ajtó szett természetesen nincs az árban.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!