Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egy nap sem telt el, hogy hírt adtunk a Tommy Kaira Toyota Prius átiratáról, a japán tuning cég máris újabb alkotással tartja lázban a JDM autóinak szerelmeseit. Készülő munkájuk a legfrissebb Mitsubishi Colt-ot veszi alapul, egy igen impozánsnak induló aerodinamikai csomag erejéig.

A napvilágot látott tervek, valamint fotók alapján az agresszív első lökhárító / hűtőrács párosítás már borítékolható, a hírek szerint pedig stílusban passzoló küszöbök és hátsó szoknya, valamint egy tetőszárny is dukál majd a csomaghoz. A külső design egyik különlegességét a karbon mintából készített sportcsík adja majd, ami a motorháztetőtől a hátsó lökhárítóig fut végig az autón, a kasztni mindemellett a Mitsubishi és Ralliart szponzorainak matricáiban sem szűkölködik.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Hogy a plusz „lóerőket” ne csak ezek nyújtsák, további mechanikai módosítások is várhatók a gyárilag 154 lovas, turbós 1.5-ös blokkhoz, mindez azonban egyelőre a jövő zenéje. Mindenesetre az egyik képen már bevillan egy rozsdamentes hátsó dob, továbbá, vélhetően a futómű sem marad változatlanul.

Kíváncsian várjuk a végkifejletet.