Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Túl sokat még nem emlegettük a francia tuning szcénát, ezt a rossz hagyományt pedig ideje megtörni: annál is inkább, hogy egy Párizs-közeli tuning cég, a DM Performance egy igen kiemelkedő programmal állt elő a Nissan 350Z-hez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az alaphelyzetben 313 lovat és 365 Nm-t teljesítő kupét, a hivatalos mérés szerint 430 lóerőig húzták fel, a maximális nyomaték pedig 410 egységben állt meg. A jelentéktelennek semmiképpen nem nevezhető többletet alapvetően az egyik legismertebb japán tuningcég, a HKS alkatrészeivel érték el. A 3.5 literes hathengeres aggregát az utólagos kompresszor mellett kovácsolt dugattyúkat és hajtókarokat, új vezérműtengelyeket és injektorokat, valamint egy bónusz olajhűtőt kapott, ez utóbbit az APS szponzorálásában. Végső simításként komplett titánium kipufogórendszer is felszerelésre került, valamint természetesen az egész művelethez hozzáigazították a vezérlést is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A megszaladt teljesítmény mellé a futóművet sem hagyták változatlanul. Felnik terén a Volk Racing TE37 tárcsáira esett a választás, elől 9.5x19, hátul 10.5x19 hüvelykes méretekben. A fékeket az AP Racing négydugattyús rendszerére cserélték, a megfelelő úttartásról pedig a Tein állítható magasságú szettje gondoskodik.