Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A vetélytársaktól kissé lemaradva, a német Senner Tuning a napokban jelentette be a Nissan 370Z-hez készített újdonságait. Némi motorikus bűvészkedés, valamint letisztult, de ütős optika készült a kupéhoz – megérte rá várni.

Teljesítmény terén sport katalizátorral ellátott Invidia rozsdamentes kipufogórendszer, valamint sport légszűrő került felszerelésre, melyeknek köszönhetően 21 további lóerőt sikerült a 310 pacis 3.7 literes V6-osba tuszkolni.

Külsőleg a Nissan szigorúan karbon alapanyagokból készült lökhárítók, küszöbök, valamint légterelő szárny alkotta szettet kapott, a gyári felniket pedig a rendkívül mutatós, Barracuda Tzunamee 20 hüvelykes garnitúrára cserélték. Ez utóbbiak fekete és fehér fényezéssel is kaphatók, a sport futóműnek köszönhetően pedig a kasztnit is rendesen rájuk ültették.

Egyetlen negatív észrevétel a szettel kapcsolatban, a fotókon a lökősök árnyalata láthatóan különbözik a kasztni színétől: hogy ez a jó marketingfogásnak hírből sem nevezhető eltérés szándékos-e, vagy sem, nem tudni, mindenesetre az utóbbi esetben egy photoshopos kollegát legalább ráereszthettek volna a képekre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!