Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Manhart Racing a legújabb kiadású M3-ast vette kezelésbe, elsősorban teljesítménynövelés szempontjából. A háromlépcsős tuning csomag keretei között akár 646 lóerőig húzzák fel a kupét, teszik mindezt egy utólagos kompresszor kúra segítségével.

A végső stádiumhoz persze már egy méretesebb, 0.67 baron töltő ASA csiga, valamint a kipufogórendszer cseréje is indokolt, mindez 3.7 másodperces állórajtos 100 km/órás sprintet, valamint 350 km/órás végsebességet garantál.

Aki beéri kevesebbel, választhat a Stage 1 és Stage 2 kúrák között, melyek 0.35 illetve 0.50 bar nyomáson 510, illetve 577 lóerőt csalogatnak elő a Bimmerből. Ez esetben már a kompresszorok is kisebbek.

A szemfüles megfigyelők a BMW szakmában szintén nem kis névnek számító G-Power logóját is felfedezhetik motortérben. A Manhart minden bizonnyal a cég rendszerének továbbfejlesztésével érték el az eredményeket, ami alaphelyzetben egyébként maximum 592 lóerőt teljesít.

Az autót tovább 20 hüvelykes BBS felnikkel, Continental abroncsokkal, valamint nagyobb fékekkel is felszerelték, odabent bőr és Alcantara, kint pedig karbon borítás tesz hozzá az optikához, ez utóbbi kizárólag a tükrökön.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!