Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


A Boombasstik a minőségi hifi és tuning termékek értékesítését az aktuális évszakhoz is társítja. Most sincs ez másként, ezzel szeretné felhívni a figyelmet, hogy mikor, mire érdemes odafigyelni.

Az ősz végén és a tél elején járunk. Ilyenkor a megszokottnál több csapadék jut a mindennapokra eső illetve hó formájában. Egy új ablaktörlő szett cseréjével igencsak komfortosabbá tehetjük a vezetési élményt, hiszen senki sem kedveli a csíkot hagyó, alig törlő elkopott lapátokat. A Boombasstik üzletek felkészülten várnak az Isotta és a Topfit Aerotech ablaktörlők széles kínálatával. Az Isotta ablaktörlők ezüst és króm kivitelben akár az autó díszeként is funkcionálhatnak. Az ablaktörlők hatékonyságának növelését a lapátokon kialakított légterelőkkel oldották meg. Felszerelésük szinte minden autótípusra megoldható , köszönhetően a többféle adapternek. Az Aerotech technikávak készült ablaktörlők egyre népszerűbbek. A hajlított, előfeszített technológiával készült lapátok igen kis légellenállási tényezővel, nagy tisztító hatásfokkal bírnak. A szolíd, visszafogott megjelenésű ablaktörlőket 350-650mm közötti méretekben vásárolhatjuk meg, a csomagolt adapterek segítségével szintén majdnem minden típushoz.

Van olyan eset, amikor a legjobb ablaktörlő sem képes ellátni a feladatát. Ilyen akadály lehet az ónoseső vagy a jeges szélvédő , havazás után a még nem kihűlt szélvédőre fagyott hó. A legrosszabb ilyenkor bekapcsolni a szélvédőre irányított fűtést és a lapáttal letörölni a jeget. A K2 termékek segítségével télen is megóvhatjuk ablaktörlőink épségét, hamarabb elindulhatunk úticélunk felé és a szélvédőre sem fagy rá az ablakmosó folyadék. A K2 téli ápolási cikkek - Alaska szélvédőmosó koncentrátum, Claren szélvédő jégmentesítő, Gerwazy zárolajozó jégoldó - ezen problémák megoldására lettek kifejlesztve. A Boombasstik üzletekben most a szett megvásárlása esetén ajándék jégkaparót kapunk ajándékba!

Természetesen nem elég látnunk, látszani is igen fontos! A Daylight erre a célra lett kifejlesztve, amit autónkba utólag is feltehetünk! A Boombasstik üzletekben magas fényű DRL daylight termékek közül válogathatunk az autónkhoz legjobban illő méretben és kialakításban. A LED technológiával készült termékek fénye rendhagyó módon erős, így minden időjárási körülményben jól látható - a ködlámpát természetesen nem helyettesíti! A DRL daylight-ok "E" jelöléssel vannak ellátva, az európai normatíváknak és szabályoknak megfelelve. Bekötéskor a helyzetjelző és a tompított fényszóró tápellátását igénybe véve szabályszerűen lehet bekötni, vagyis ha a tompított fény be van kapcsolva, akkor a daylight lekapcsol. Természetesen vízálló, kültérre könnyen beszerelhető termékről van szó, amire a Boombasstik egy év garanciát vállal!

Ha már jól látunk és látszunk, illetve a LED technikát is megkedveltük, akkor itt az ideje a belső teret is jól megvilágítani! Kinél ne fordult volna elő, hogy este szeretett volna valamit megnézni de az autó gyenge belső világítása miatt a szeme "majd ki gúvadt"? A LED technológiával készült beltéri világítással ez a probléma mára már a múlté! A három féle méretben - 12-, 18-, és 24 LED-es - kapható panalek közül valamelyik méret biztosan elfér a tetővilágítás búrája alatt. A beszerelés igen könnyű, hiszen bajonettes, T10-es és állítható méretű szofita adapterekkel az összes autóban alkalmazható! A rögzítése igen egyszerű, 3M-es ragasztóval történik, de alacsony hőkibocsátása miatt egyszerűen a búrára helyezve is használható.

Ha már a belső teret is bevilágítottuk, nem mindegy, hogy mit is látunk az autóban! A Boombasstik most óriási akciót hirdetett a tunerek körében igen népszerű olasz Isotta cég termékeire! Szőnyeg szettek, váltógombok, váltózsákok, kézifék-karok, és természetesen - igaz nem beltéri kiegészítők - nyomtávszélesítők óriási vásárát tartja. Most ezeket raktárkészletről, fél áron szerezhetik be a márka szerelmesei! Ne feledjük, a karácsony is közeleg, ezért ezeket nem csak magunknak választhatjuk, örömet szerezni is érdemes ezzel a márkával!

Autónk külső és belső felszerelése után az ülésben kényelmesen hátradőlve élvezhetjük mindazt a komfortot, amit kevés anyagi ráfordítással elértünk. A vezetés élményét fokozni már csak egy jó kis funky lemezzel lehet, ezért most minden 50.000 Ft feletti összeg vásárlása esetén egy dedikált Gáspár Laci - Nélküled semmi nem vagyok CD-t adunk ajándékba, ami külön is megvásárolható!

Az akciós termékeket megtekintheted a galériában, vagy a Boombasstik weboldalán, ahol ezek mellett még több, mint 100.000 termék közül válogathatsz autódra!