Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Úgy tűnik Camaro tuningból sosem lehet elég, hétről hétre felubukkan egy cég, amely a Chevrolet legújabb példányát alakítja át. Ezen nincs is mit csodálkozni, a 2011-es Camaro SS formái szemet gyönyörködtetőek, motorja pedig rengeteg tartalékot rejt. A német székhelyű FELGE egy matt fekete változattal jelent meg a piacon, melyet találóan el is neveztek Black Cat-nek.

A külsőn ezen kívül nem is faragtak, csupán hatalmas, 22 colos felniket illesztettek a kerékjáratokba és hordónyi, de peres gumikat húztak rájuk.

A 6,2 literes V8-as motor 432 lóerejét egy Speed Box kompresszor kittel, valamint BORLA kipufogórendszerrel húzták tovább, nem is eredménytelenül, hiszen a kúra után 625 LE segít aszfaltot tépni.

Az átalakítás gyenge pontja az ára, több mint 25.000 dollárt (kb. 5M HUF) kell kicsengetni a felsorolt extrákért (Speed Box kit: $12,294, BORLA rendszer: $1,364, matt festés: $4,780, felnik gumival: $4,644, felfüggesztés: $2,462), ami közelít az autó alapárához.

Bár ha meghallom a Black Cat összetételt, nekem továbbra is más fog eszembe jutni, azért pár ajtócsapkodást ez a macska is megér.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!