Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A gyárilag is remekül eltalált Passat CC-hez ritkán találni komplett utólagos csomagot, a német KBR Motorsport azonban rontani látszik ezt a statisztikát. Igaz, ez a frissen kiadott pakk is inkább a hajdani gyorskaja reklám szlogenjét idézi: „összeütök valami könnyűt”.

Annyi biztos, hogy túlzottan nem erőltették meg magukat ott Erfstadtban, bár tény az is, hogy az elsősorban felniben, futóműben, kipufogóban és fényezésben utazó cég teljes palettájából hozzáadott valamit az autóhoz.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A katonás koncepciót matt oliva-szürke fóliázással indították, ami teljes mértékben passzol a szintén matt designban pompázó, 20 hüvelykes Ronal R12 garnitúrához. A méretes görgőkön nem éppen magyar utakra való, 225/30ZR20-as abroncsok feszülnek, utolsó simításként – jó szokásukhoz híven – pedig az egészre jól ráültették a kasznit, a KW legkomolyabb, Variante 3-as futóművével.

Motorilag 260 lóerőig húzták fel a turbós aggregátot, bár az nem derül ki, pontosan melyiket. Az adatokból ítélve vélhetően a gyárilag 210 lovas, 2.0 literes TFSi aggregátról, valamint elektronikai tuningról lehet szó, kipufogó fronton ugyanis csak egy új – szintén matt – vég jelenti a plusz opciót.

A repertoár már véget is ért, a komplett csomagot mindezek ellenére nem kevesebb, mint 11.000 Euróért (kb 3 millió HUF) vesztegetik. Hát, ...

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!