Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Legyen szó bármilyen munkáról, a hozott anyag mibenléte sem mindegy: az amerikai Autodynamica Performance egy, már alaphelyzetben átalakított Porsche 997-est épített tovább. A Vorsteiner optikai szettjével szerelt gépet saját elképzelésük szerint továbbgondolva, leginkább azt pótolták, ami hiányzott: az extra teljesítményt.

A kimondottan német autókra specializálódott Vorsteiner még 2009-ben készített komplett aerodinamikai csomagot a 997 Carrerához. A kompletten üvegszálból készült szett, nagy beömlővel ellátott, ködlámpát nélkülöző első lökhárítót, nagyobb leszorító erőt biztosító diffúzoros hátsó lökőst, valamint egy méretes hátsó szárnyat is tartalmaz. Utolsó simításként 20 colos monoblock alufelni garnitúra került az autóra.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az Autodynamica ez utóbbi cseréjével kezdte, a saját márkás görgők mellett pedig a Bilstein állítható futóművét is beépítették, természetesen emberes ültetési beállításokkal. Az igazi csemegét azonban a turbómotor tuningja jelenti: a cége AWE 650S névre keresztelt teljesítménypakkjának köszönhetően, a gyári 500 lóerőt egészen 650-ig húzták fel. Mindezt egyedileg fejlesztett, AWE kipufogórendszerrel, leömlővel, nagyobb intercoolerrel, valamint a vezérlés módosításával érték el.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Végső simitásként, némileg átdolgozásra került a Vorsteiner által megálmodott, küllemre tökéletes bodykit is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!