Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német B&B Automobiltechnik számtalan esetben bizonyított már rátermettségét a fauvék motorikus felhergelésében. Legfrissebb munkájuk alapjául a Volkswagen Transporter T5-öst választották, amiből nem kevesebb, mint 320 lóerőt préseltek ki!

A gyári 2.0 TSI blokkot igencsak átdolgozták a remek adatok érdekében: megemelt turbónyomás, módosított vezérlés, optimalizált légzés, nagyobb injektorok… mindez azonban még csak az előétel. Az igazi finomságokat jelentő módosítások közt már egy speciálisan a típushoz gyártott turbófeltöltő, nagyteljesítményű intercooler, olajhűtő rendszer, valamint egyedi sport leömlők és kipufogórendszer is ott figyel.

A fenti kis szerény lista mellékhatásaként a nyomaték is emberesen megnőtt, a legjobb pillanatokban 495 Nm préseli az utasokat az ülésbe. A 100 km/órás állórajtos sprint 6.5 másodperc alatt teljesül, a maximális sebesség pedig 228 km/óra!

Hogy a brutális teljesítményt merjék is kihasználni, a B&B saját márkás ültetőrugókat vagy állítható futóművet, első és hátsó stabilizátorokat, valamint négy- vagy hatdugattyús fékrendszert kínál. A motorikus csomag ára 12.950 Euro (3,42 millió HUF jelenleg), a további extrákért pedig további 5-6 ezer Eurót hagyhatunk a B&B-nél.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!