Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Carlsson teljes körű csomagot jelentett be a legfrissebb S-osztályoshoz. A német cég, a szépészeti beavatkozások mellett, mindegyik fajta motorral szerelt verzióhoz is kínál opciókat.

A gyárilag 517 pacit teljesítő S600L-t 600 lóerőre húzták fel, a nyomatékot pedig elektronikusan 1024 Nm-ben maximálták. Mindez 4.3 másodperces 100 km/órás sprintet eredményezett, ami 3 tizeddel jobb az alapnál, a végsebesség pedig bőven 320 km/óra felett lenne, ha nem korlátozták volna le azt is annyiban. A plusz erőt egyébként az alapnak számító sport légszűrő, kipufogó és vezérlésoptimalizálás hármasával érték el. A cég a többi 6-, 8-, és 12-hengeres aggregátot, és a dízeleket is felmérgesítette, a csúcsot jelentő S63 AMG például 685 lóerős lett.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Optikailag új, rozsdamentes acél rácsozással ellátott, teljes körbespoiler, valamint egy hátsó légterelő gondoskodik az exkluzív megjelenésről, melyet elől dupla pár ködlámpával, valamint vertikálisan beállított nappali fénnyel turbóztak fel. További extra az ültetés, melyet szokás szerint a Carlsson elektronikusan működő, C-Tronic felfüggesztése végez. Az intelligens rendszer 30 mm-el viszi lejjebb vinni az autó hasmagasságát, a futóművet pedig az aktuális útviszonyok, és a sofőr vezetési stílusa szerint állítja be.

Felnik terén a Carlsson Brilliant Edition, 20 hüvelykes garnitúráját kínálják, melyre a Dunlop abroncsait szerelték, elől 255/35, hátul 275/35-ös méretben. Az utasteret illetően prémium, a tulajdonos választása szerint színezett és varrt bőrülések, valamint kárpitok, továbbá Carlsson logós szőnyegek, küszöblécek és alupedálok találhatók a repertoárban.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!